Blogs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Bij Patrice Visser Kliniek begrijpen we dat schoonheid veel meer is dan huid diep. Het gaat om zelfvertrouwen, zelfexpressie en het stralen van binnenuit. Onze blog is jouw betrouwbare gids in de wereld van injectables, esthetische behandelingen en zelfzorg.

blog5tips

5 tips tegen huidverslapping: de kracht van combineren

Met de juiste aanpak én een stukje toewijding zorg je ervoor dat jouw huid een frisse en gezonde glans krijgt. Het geheim? Het combineren van verschillende huidverzorgings- en behandelingstechnieken om de strijd tegen fijne lijntjes en huidverslapping aan te gaan.
In deze blog onthullen wij van Patrice Visser Kliniek vijf essentiële tips om jouw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder...

Botulinetoxine

Botuline Toxine: De Veelzijdige Kracht in Cosmetische en Medische Wetenschap. “Botuline toxine” is het meest bekend vanwege zijn cosmetische toepassingen, maar dit krachtige neurotoxine heeft veel meer te bieden dan alleen het verminderen van rimpels. In deze blog duiken we dieper in de wereld van Botuline toxine en de diverse toepassingen.

Lees verder...
behandeling peeling

5 Huidverzorgingstips

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, circa 16% van het lichaamsgewicht bestaat uit huid. Oftewel, belangrijk genoeg om goed te verzorgen! Bij de Patrice Visser Kliniek begrijpen we het belang van een gezonde huid. Door de huid dagelijks te verzorgen behoud je een optimale huidconditie en kun je huidklachten onderdrukken of doen verdwijnen. Daarom delen we graag 5 waardevolle huidverzorgingstips:

Lees verder...
Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken, hoe kun je die behandelen?

Ouderdomsvlekken, ook wel ‘zonnevlekken’ genoemd, zijn een onverwachte verschijning tijdens zonnige vakanties. Ze komen voor op delen van het lichaam die aan de zon zijn blootgesteld, zoals het gezicht, het decolleté, de handen, de bovenkant van de armen en soms zelfs de benen. Hoewel we ze vaak associëren met veroudering, kunnen ze al vanaf het 30e levensjaar optreden. Dus je hoeft niet per se ‘oud’ te zijn om ze te krijgen.

Lees verder...