Volumeverlies Slapen

Behandeling

Uw jeugdige contouren rondom uw slapen herstellen

Of neem contact op:   035 – 631 49 48

Verjong de contour van uw gezicht

Door normale veroudering verliezen de slapen volume, met als gevolg een verlies van uw contouren. Langzaam maar zeker raken de slapen steeds meer ingevallen. Met een filler kunnen we dit volume en uw jeugdige contouren herstellen.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaat volumeverlies op de slapen?

Het gezicht is opgebouwd uit verschillende vetcompartimenten. In een jong gezicht zijn deze vetcompartimenten nog goed gevuld. Maar met het ouder worden, neemt dit volume helaas af. Dit gebeurt niet alleen op de wangen en rond de ogen, maar helaas ook op de slapen.

Naast het volumeverlies, draagt de afname van collageen en elastine in de huid ook bij aan het invallen van de slapen. Tezamen kan dit resulteren in een ingevallen contour, waardoor uw uitstraling vermoeider en ouder wordt.

Slapen volume geven met een fillerbehandeling

Een symmetrische V-vorm van het gezicht wordt geassocieerd met jeugd en natuurlijke schoonheid. Deze V-vorm kunnen we terugbrengen of accentueren door het volume op de jukbeenderen aan te vullen. Deze V-vorm loopt echter door over uw slapen. Door ook het volume op de slapen te herstellen, krijgt uw gezicht een zachte, meer ronde vorm. De focus komt weer te liggen op uw ogen! Daarnaast kan de behandeling de huid over de jukbeenderen en naast de ogen subtiel liften.

Voor de behandeling van de slapen kijken we eerst goed naar de vorm van uw gezicht en naar de plaatsen waar het volumeverlies het meest uitgesproken is. De behandeling zelf duurt vervolgens enkele minuten en bestaat uit enkele injecties per kant. Na afloop masseren we het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Maar door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Behandeling volume slapen - Patrice Visser Kliniek
Logo Kiyoh beoordelingen
[kiyoh-klantenvertellen-summary show_stars=yes]
Voor en na foto's

Resultaten behandeling van de slapen.

Voor na foto behandeling volumeverlies slapen | PAtrice Visser Kliniek

Wat kost een filler behandeling van de slapen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de slapen bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • Hyaluronzuur filler 1ml € 390
  • Hyaluronzuur filler 1.1ml Volume+ € 410
  • Hyaluronzuur filler 2ml € 720
  • Hyaluronzuur filler 3ml € 930
  • Radiesse 1.5ml € 450
  • Radiesse 3ml € 800

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van het volume op de slapen. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en jeugdige oogopslag te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48