Radiesse®

Behandeling

Voor meer volume en herstel van gezichtscontouren

Activeer uw eigen collageen aanmaak

met Radiesse®

Als we ouder worden, vermindert de concentratie en de kwaliteit van het collageen in de huid. Onze huid wordt slapper en het volume onder de huid neemt af. De gezichtscontouren verliezen hun vorm. Door te behandelen met Radiesse® worden zowel het volumeverlies als de huidverslapping aangepakt. U krijgt uw jeugdige uitstraling weer terug.

Biostimulatie

Radiesse® herstelt het evenwicht tussen de productie en de afbraak van collageen in en onder de huid. De formule bestaat uit kleine deeltjes calcium-hydroxylapatiet in een gel. Radiesse® heeft een drievoudig effect: het heeft een vullende werking, het stimuleert de collageenproductie en het geeft een liftend effect. Het kan zowel dieper onder de huid/spieren geïnjecteerd worden en het kan in verdunde vorm oppervlakkig geïnjecteerd worden (‘hyperdiluted methode’). 

€ 450,-

per spuit

30 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

Veilig

Veiligheid

Radiesse® kan toegepast worden bij

Voor en na foto's Radiesse®

Resultaten Radiesse® behandeling

Het resultaat van de Radiesse behandeling wordt gedurende 6 tot 8 weken steeds meer zichtbaar en houdt tot 18 maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij/zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeltraject

Radiesse® behandeling

Wat kost een Radiesse behandeling ?

De prijs van een Radiesse® wordt bepaald door de hoeveelheid product die nodig is voor uw behandeling.
U vindt de tarieven in de prijslijst. We informeren u vanzelfsprekend vooraf over de kosten voor de behandeling.

Prijzen Radiesse®

Veel gestelde vragen over Radiesse® behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja, Radiesse® wordt volledig door uw lichaam opgenomen gedurende de periode van 12-18 maanden.

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje.  Bijwerkingen zoals deze verdwijnen vanzelf weer.

Radiesse® kan niet worden opgelost zoals dat wel kan bij hyaluronzuur filler. Eventuele oneffenheden kunnen wel worden verholpen.

Vaak ziet u direct na de behandeling al resultaat. Echter pas na drie tot zes maanden is het effect optimaal.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Niet alle injectiepunten of behandelgebieden zijn even gevoelig, de prikjes gaan vrij snel voorbij.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikte Radiesse®. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

Het resultaat van een Radiesse® behandeling kan tot wel anderhalf jaar aanhouden. Resultaten kunnen wel  van persoon tot persoon iets verschillen.

Beide behandelingen zijn compleet verschillend. Uw behandelend specialist informeert u over de beste behandelopties voor u. Bekijk ook de informatie over Hyaluronzuur filler.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Radiesse® behandelingen. 

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48