RF Microneedling

Radiofrequentie

Uw huid in de diepte vernieuwen

Microneedling

Met het ouder worden, wordt onze huid slapper en minder mooi. Rimpels, littekens en een grove structuur verraden dat u en uw huid geleefd hebben. Gelukkig kunnen we uw huid verbeteren. Met een RF Microneedling behandeling vernieuwen we uw huid in de diepte, met slechts minimale oppervlakkige schade.

vanaf € 325,-

per behandeling

Verdoving

Verdovende crème

vanaf 30 minuten

Behandelingsduur

5

Pijn (0 - 10)

Indicaties

Hoe werkt RF Microneedling?

RF Microneedling is een zogenaamde Medische Microneedling behandeling. Door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens deze behandeling worden deze naaldjes verwarmd door middel van radiofrequentiegolven. Deze warmte zorgt voor een optimale stimulatie van uw collegaan- en elastine aanmaak. Uw huid wordt hierdoor steviger en voller en uw huidteint egaler, frisser en stralender.

Proces van behandeling

RF Microneedling - stap 1 van de behandeling
Stap 1
Huidcontact kop
RF Microneedling - stap 2 van de behandeling
Stap 2
Vacuüm activatie
RF Microneedling - stap 3 van de behandeling
Stap 3
Penetratie naalden
RF Microneedling - stap 4 van de behandeling
Stap 4
RF energie afgifte
NIEUW! ReLift: RF Microneedling in combinatie met HIFU.

HIFU stimuleert verstrakking en lifting van de huid en de RF (radiofrequentie) Microneedling zorgt voor een fijnere huidstructuur: rimpels, lijntjes, grove poriën en (acne) littekens vervagen of verdwijnen. Door beide behandelingen te combineren, worden alle huidlagen behandeld en verstrakt.

"De ReLift is de gouden standaard voor niet-chirurgische huidverstrakking voor zowel in het gelaat als op uw lichaam."

Voor en na foto's RF Microneedling behandeling

Resultaten RF Microneedling behandeling

Behandeltraject

RF Microneedling behandeling

Wat kost een RF Microneedling behandeling?

De prijs van een RF Microneedling behandeling wordt bepaald door de grootte van het te behandelen gebied, of de behandeling wordt gecombineerd met HIFU (ReLift) en of de behandeling in de vorm van een kuur wordt uitgevoerd. U vindt de tarieven in de onderstaande prijslijst. We informeren u vanzelfsprekend vooraf over de kosten voor de behandeling.

Veel gestelde vragen over een RF Microneedling behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Tijdens de RF Microneedling behandeling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt en hierbij wordt in de huid, radiofrequentie straling afgegeven. Dit zorgt voor coagulatie in de huid, waardoor de huid gelijk wat strakker wordt. De behandeling kent een downtime van een paar dagen, wat roodheid en wat minuscule korstjes op de huid. Bij de SkinPen is dit niet het geval.

Nee, de RF Microneedling is het meest geschikt voor de wat minder zonnige maanden. Omdat er door de miniscule korstjes die ontstaan na de behandeling, de huid wat gevoeliger wordt voor zonlicht.

Nee, de huid is door de behandeling kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd tenminste een maand lang direct zonlicht en draag altijd een SPF met UV-A en UV-B bescherming erin.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren.

Dat verschilt per persoon en indicatie. In een vrijblijvend consult kunnen we u advies op maat geven.

Dat kan de dag na de behandeling, u mag uw huid namelijk camoufleren met make-up na 24 uur.

Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Vermijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol denat.

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Vermijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol denat.

Het optimale interval is zes weken.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48