Hangende mondhoeken

Een uitstraling die bij uw gevoel past

indicatie afhangende mondhoeken

“Kijk niet zo zuur!” Denken de mensen in uw omgeving vaak dat u boos bent, terwijl u dat juist helemaal niet bent? Lacht uw mond niet mee als u plezier hebt? Door hangende mondhoeken lijkt men vaak ouder en minder vrolijk. En dat kan behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Hoe ontstaan hangende mondhoeken?

Als wij ouder worden, gaat alles hangen. Dat wordt weleens gekscherend gezegd, maar helaas is het ook echt zo. Ouderdom en invloeden van buitenaf, zoals roken en zon, hebben invloed op onze uitstraling en huid. Deze verliest hierdoor aan elasticiteit, ook rondom de mond. En daardoor gaan je mondhoeken soms hangen. Bij sommige mensen blijven de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken altijd aangespannen. Deze spieren zijn eigenlijk overactief, waardoor afhangende mondhoeken ontstaan. Door middel van een spierontspannende behandeling met Botuline toxine, zijn deze overactieve mondhoekspieren makkelijk tot rust te brengen en minder actief te maken.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

De behandeling van hangende mondhoeken

De Botuline toxine behandeling van de mondhoeken is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten twee injecties in de spieren rond uw mondhoeken.

Vaak is er ook sprake van volumeverlies rond de mondhoeksplooien. In dat geval is een combinatie met een fillerbehandeling van de mondhoekplooien nodig voor een optimaal resultaat. Tijdens een consult zullen wij u hier vrijblijvend over adviseren.

We adviseren u om tot twee uur na de behandeling niet te gaan liggen. Ook kunt u beter niet direct naar yoga of gaan sporten, een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een Botuline toxine behandeling aan gladde, uitdrukkingsloze gezichten. Wij streven echter altijd naar een natuurlijk resultaat. Door de injecties goed te verdelen en niet te veel Botuline toxine te gebruiken, krijgt u een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke expressie. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Voor en na foto's

Resultaten

Afhangende mondhoeken - voor na foto
Afhangende mondhoeken - voor na foto
Afhangende mondhoeken - voor na foto
Afhangende mondhoeken - voor na foto

Prijzen

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van hangende mondhoeken bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we uw klachten en uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van hangende mondhoeken. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en vrolijke uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48