Skinbooster huidversteviging

Een vollere, stevigere en beter gehydrateerde huid

Soms merken we dat onze huid langzaam maar zeker iets slapper wordt. De hoeveelheid collageen en elastine in de huid vermindert met het toenemen van de leeftijd. Ook neemt het vochtgehalte in de huid neemt af. Niet alleen natuurlijke veroudering, maar ook hormonale veranderingen door zwangerschap of menopauze veroorzaken huidverslapping. Leefstijl (zonblootstelling, roken) speelt ook een belangrijke rol. Door uw huid met een skinbooster te behandelen, neemt de stevigheid in uw huid weer toe en verbetert de hydratatie.

Hoe werkt een skinbooster?

Er zijn verschillende soorten skinboosters verkrijgbaar. Er zijn skinboosters op hyaluronzuur basis, zoals Profhilo®  en er zijn skinboosters op basis van polynucleotiden, zoals Juvenus en PhilArt. De werkingsmechanismen van deze producten verschillen, het doel van deze producten is hetzelfde: zorgen voor een toename van collageen en elastine in de huid en het verbeteren van de hydratatie. Skinboosters werken op een natuurlijke manier en stimuleren uw eigen collageen en elastine aanmaak. Uw huid wordt aan het werk gezet!

Natuurlijk effect

Skinboosters zijn zeer natuurlijk van samenstelling en worden zeer oppervlakkig in de huid geïnjecteerd en de behandeling dient na een aantal weken te worden herhaald. In de weken tot maanden na de behandelingen, wordt de huidverbetering langzaam maar zeker zichtbaar. Juist doordat het effect geleidelijk ontstaat, zijn de resultaten zeer natuurlijk. U zult er jonger en frisser uitzien, zonder dat het kunstmatig of ‘behandeld’ overkomt.

vanaf € 300,-

per behandeling

20 minuten

Behandelingsduur

5

Pijn (0 - 10)

6 maanden

werkzaam

Indicaties

Skinboosters kunnen gebruikt worden in het gezicht, de hals en het decolleté. Maar ook de handen, armen, buik en benen kunnen behandeld worden met deze producten.  Profhilo® Body is zelf specifiek voor het lichaam ontwikkeld.

Voor en na foto's Skinbooster behandeling

Resultaten Skinbooster behandeling

Behandeltraject

Skinbooster behandeling

Wat kost een Skinbooster behandeling?

De prijs van een skinbooster behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid product die nodig is voor uw behandeling. U vindt de tarieven in de prijslijst. Vanzelfsprekend informeren we u over de kosten voor de behandeling.

  • 2ml Profhilo® € 300
  • 2ml Juvenus € 300
  • 2ml PhilArt € 300
  • Profhilo® Body Kit € 599

Veel gestelde vragen over een Skinbooster behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja. De skinbooster wordt volledig door uw lichaam afgebroken.

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer

Normaal gesproken ziet u vanaf vier weken na uw tweede behandeling resultaat.

U heeft gemiddeld zes maanden plezier van uw skinbooster behandeling. Na zes maanden adviseren wij om de behandeling te herhalen om zo het resultaat te onderhouden. Deze onderhoudsbehandeling bestaat dan uit een eenmalige behandeling met de skinbooster.

Beide behandelingen zijn verschillend: skinboosters zorgen puur voor huidverbetering, de soft filler of ‘Profhilo® Plus’ zorgt voor zachte vulling naast huidverbetering. Tijdens een vrijblijvend consult kunnen we de beste behandelopties voor u bespreken.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Skinboosters worden met een klein naaldje oppervlakkig in uw huid geïnjecteerd. Dit geeft een scherp gevoel, maar is van korte duur.

Dat kan de dag na de skinbooster behandeling, de downtime is minimaal. Mocht uw huid de volgende dag toch nog een klein beetje rood zijn, dan zou u dit mogen camoufleren met make-up.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikt product. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen. Skinboosters zijn in het algemeen zeer hypo-allergeen.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in skinbooster behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48