Organische Zomer peelings

Uw huid verbeteren

Voor een mooie stralende huid in de zomer

In de zomer aan een mooie huid blijven werken? Liever geen downtime? De huid even een flinke boost geven? Dat kan met onze organische peelings van het Zuid-Koreaanse vooruitstrevende medische skincare merk: Theraderm. De basis van deze peelings is hoge concentraties antioxidanten. Antioxidanten beperken de schade die door vrije radicialen, zoals UV-straling, blue light (schermlicht) en lucht vervuiling worden veroorzaakt.

Oxidanten zijn verantwoordelijk voor huidveroudering, om deze reden is het belangrijk om de huid te behandelen met antioxidanten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat antioxidanten zorgen voor een sterkere en jonger ogende huid!

Verdoving

Niet van toepassing

45 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

6 maanden

Werkzaam
Antioxidanten tegen vrije radicalen

Bij een teveel aan vrije radicalen worden de gezonde cellen (onze bouwstenen) aangevallen. Een ander woord hiervoor is oxidatie. Oxidatie geeft een soort stressreactie in onze organen, in de huid en bindweefsel. Oxidatie is een grote oorzaak van o.a. huidveroudering. Het tast de bindweefselvezels aan, veroorzaakt DNA-schade en zorgt voor verergering van rimpels en pigmentvlekken. Antioxidanten gaan  deze schadelijke oxidatie in de huid tegen.

Welke peeling behandelingen bieden wij aan?

De keuze van een peeling voor uw huid hangt samen met het huidtype en het doel dat u wilt gaan behalen. Onze huidtherapeut adviseert u graag.

De Mela Lightning Peel is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. De peeling bevat 3 types hoog gedoseerde vitamine C en tranexaminezuur. Door het tranexaminezuur wordt de melanine synthese geblokkeerd, hierdoor neemt de productie van tyrosinase af. Tyrosinase is verantwoordelijk voor de aanmaak van pigment in de huid. 

De Mela Lightning Peel zorgt voor vermindering van bestaand pigment, het remt de aanmaak van nieuw pigment en de behandeling zorgt voor celvernieuwing in de huid. Het resultaat: een egalere huidteint, een gehydrateerde huid met een mooie glow!

Deze behandeling wordt gecombineerd met Speed Wave Therapy (microneedling) om zo de werkende ingrediënten nog dieper de huid te krijgen voor een optimaal resultaat.

Een verstevigende behandeling voor de huid. Het verlies van oestrogeen wordt door de Pink Peel gecompenseerd. Fijne lijntjes, een doffe huid en droogte door de zon worden resultaat gericht aangepakt. 

De Pink Peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU-ingrediënt en bevorderd de collageen en elastine productie. Zeer doeltreffend in combinatie met microneedling.

De next level glow facial voor een droge en gevoelige huid. De Pumpkin Peel bevat vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, een hoge concentratie vitamine C, vitamine E en mineralen. Deze unieke combinatie van actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de huidteint egaler wordt, de talgproductie gereguleerd wordt en de celdeling in de huid gestimuleerd wordt.  Na de behandeling heeft uw huid een mooie glow. 

Deze behandeling kan gecombineerd worden met microneedling om de actieve ingrediënten nog dieper de huid in te kunnen sluizen.

GLOW FACIAL PEEL

Deze populaire Glow Facial Peel met 70% vitamine C is de ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Deze peeling zorgt voor de aanmaak van collageen en elastinevezels in de huid. Fijne lijntjes en poriën worden minder zichtbaar. Deze behandeling laat de huid stralen! 

De Glow Facial Peel  kan gecombineerd worden met microneedling om de actieve ingrediënten nog dieper de huid in te kunnen sluizen.

Milde peelings van Renophase kunnen ingezet worden om een gevoelige huid te behandelen en te versterken. Denk bijvoorbeeld aan een huid die snel rood wordt, last heeft van ontstekingen of zeer droog is.  

De huidtherapeut kan met verschillende milde peelings van Renophase de huidbarrière versterken en zo huidklachten zoals rosacea of eczeem verminderen. Boek een vrijblijvend en kosteloos consult bij de huidtherapeut en kom erachter wat zij kan betekenen voor jouw huid.

Voor en na foto's organische peeling

Resultaten organische peeling

Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peelings, zoals de Milk Peel of een organische peeling, om de drie tot vier maanden toe te passen.

Behandeltraject

Organische peeling behandeling

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

De basis van een organische peelings zijn hoge concentraties antioxidanten. Antioxidanten beperken de schade die door vrije radicalen, zoals UV-straling, blue light en luchtvervuiling worden veroorzaakt. Daarmee gaan antioxidanten huidveroudering tegen, zij beschermen uw huid en houden uw huid jong.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren, afhankelijk van het soort peeling.

Nee. Uw huid is door de behandeling kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd bij diepere peelings vier weken lang direct zonlicht en draag altijd een SPF-beschermingsfactor met zowel UV-A als UV-B bescherming erin.

Dat verschilt per persoon en indicatie. Tijdens uw consult krijgt u een advies op maat.

Dat verschilt per peeling. Hou bij een TCA-peeling rekening met zeven dagen ‘downtime’. Vooral op dag drie en dag vier na de peeling zal uw huid flink vervellen. Bij een oppervlakkige peeling kunt u direct weer aan het werk. We noemen dit ook wel een ‘lunchtime treatment’.

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Mijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over een chemische peeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48