Neus-lippenplooi

behandeling

Verfrissing en verjonging van uw gezicht

De neus-lippenplooi loopt van de neusvleugels naar de mondhoeken. Door volumeverlies in het gezicht en natuurlijke veroudering, wordt deze neus-lippenplooi steeds dieper en scherper. Deze verscherping kan u een vermoeide uitstraling geven. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen.

per behandeling
evt. verdovende crème
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaat een neus-lippenplooi?

Een neus-lippenplooi ontstaat door de natuurlijke veroudering van de huid en de afname van collageen en elastine, waardoor de huid minder veerkrachtig wordt. De huid plooit dan tussen de neus en de mond, waardoor een diepere lijn ontstaat. Dit kan ook versterkt worden door repetitieve bewegingen van de gezichtsspieren, zoals lachen, fronsen of roken, evenals door schade door blootstelling aan de zon of omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling.

Andere factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van neus-lippenplooien zijn aanleg, huidskleur en levensstijlfactoren, zoals roken en een slecht dieet.

BEHANDELING

Diepere mondplooien verzachten

Een gecombineerde behandeling voor het mooiste resultaat

Verscherping van de neus-lippenplooi ontstaat vooral door volumeverlies. Niet alleen het volumeverlies in de plooi, maar ook het volume op de jukbeenderen draagt hieraan bij. Met een filler behandeling kunnen we dit volume weer aanvullen.


Meestal bereiken we het mooiste resultaat door twee behandelingen te combineren. We vullen de plooi én herstellen het volume op de jukbeenderen met een filler. De behandeling van de jukbeenderen kan uw wangen een stukje ‘liften’, waardoor de neus-lippenplooi ook zachter wordt. Het resultaat is een frisse, jongere uitstraling.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen associëren een fillerbehandeling  met opgespoten, bolle wangetjes. Door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van een neus-lippenplooi

Het resultaat van de behandeling van de neus-lippenplooien is vrijwel meteen zichtbaar en houdt tot 12  maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Marionetlijnen/ mondhoekplooi voor na foto
Marionetlijnen/ mondhoekplooi voor na foto
Marionetlijnen/ mondhoekplooi voor na foto

Wat kost een neus-lippenplooi behandeling?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de neus-lippenplooien bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is om een optimaal resultaat te bereiken. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • Hyaluronzuur filler 1ml € 390
  • Hyaluronzuur 1.1ml filler Volume+ € 410
  • Hyaluronzuur filler 2ml € 720
  • Hyaluronzuur filler 3ml € 930
  • Radiesse 1.5ml € 450
  • Radiesse 3ml € 800

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in de behandeling van uw neus-lippenplooi.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48