Marionetlijnen

(mondhoeksplooien)

Een frisse en zachte uitstraling

Indicatie marionetlijnen

Marionetlijnen ontstaan meestal als we ouder worden. Vanuit hangende mondhoeken kunnen plooien richting de kaaklijn ontstaan, de zogenaamde marionetlijnen. Deze lijnen kunnen u een sombere, ontevreden uitstraling geven. Met een filler kunnen we uw marionetlijnen behandelen. Vaak met fraai resultaat: u krijgt een vriendelijkere, frissere uitstraling.

Hoe ontstaan marionetlijnen?

Marionetlijnen (mondhoeksplooien), rimpels naast uw mondhoeken of hangende mondhoeken. De marionetlijnen zijn een vervelend gevolg van het ouder worden. Het is een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en verlies aan stevigheid van de huid: de huid wordt minder elastisch en invloeden van buitenaf, zoals roken en zon, helpen ook niet mee. 

De behandeling van marionetlijnen

Volumeverlies in het gebied rond de mond is een oorzaak van het ontstaan van marionetlijnen. Met een hyaluronzuur filler kunnen we het volume herstellen. Hierdoor worden de marionetlijnen veel zachter.

Heeft u ook overactieve spieren die uw mondhoeken naar beneden trekken? Met Botuline toxine kunnen we dit flink verbeteren. Vaak geeft een gecombineerde behandeling het beste resultaat. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we de opties en wat het beste bij u past.

per behandeling
Mogelijk
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Door alleen de marionettenlijnen op te vullen, de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. U krijgt een gladdere, meer egale huid zonder dat er iets aan uw mimiek of gezichtscontouren verandert. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van marionetlijnen

Wat kost een behandeling van marionetlijnen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de marionetlijnen bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is en of u kiest voor een combinatiebehandeling met Botuline toxine. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van marionetlijnen. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en vrolijke uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48