Hyaluronzuur filler

Volumeherstel en rimpelbehandeling

15% KORTING

Als we ouder worden, wordt onze huid slapper en neemt het volume onder de huid af. Hierdoor lijken de jukbeenderen kleiner, de slapen worden ‘leger’, de neuslippenplooien en mondhoeken worden scherper. Door het volume met een hyaluronzuur filler op strategische plaatsen aan te vullen, kunt u uw jeugdige uitstraling weer terugkrijgen.

Verdoving

Indien mogelijk

30 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

Hyaluronzuur filler is een goede behandeling bij

Hoe werkt Hyaluronzuur filler?

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid. Het zorgt voor stevigheid en hydratatie. Als we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid helaas af. We kunnen dit tekort weer aanvullen. Fillers op basis van Hyaluronzuur hydrateren uw huid en stimuleren de aanmaak van collageen. Fijne lijntjes rond de mond en op de wangen kunnen zeer fraai worden opgevuld met een zachte filler gel. Diepere plooien verzachten we juist met een stevige filler. Ook volumeverlies onder de huid herstellen we met een stevige filler. Door verschillende soorten hyaluronzuur fillers te gebruiken, krijgt u uw gezichtscontouren en  glanzende, stralende en stevige huid terug.

Voor en na foto's Hyaluronzuur filler behandeling

Resultaten

Behandeltraject

Hyaluronzuur filler behandeling

Video's behandelingen

Wat kost een Hyaluronzuur filler behandeling ?

De prijs van een hyaluronzuur filler wordt bepaald door de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is voor uw behandeling. U vindt de tarieven in de prijslijst. We informeren u vanzelfsprekend vooraf over de kosten voor de behandeling.

Prijzen Fillers

  • 1 ml - Aliaxin hyaluronzuur filler € 390
  • 1 ml - Aliaxin Soft filler / ‘Profhilo Plus’ € 390
  • 1.1 ml - Aliaxin Volume+ filler € 410
  • 2 ml - Aliaxin hyaluronzuur filler € 720
  • 3 ml - Aliaxin hyaluronzuur filler € 930
  • 1.1 ml - Viscoderm Hydrobooster € 400

Prijzen Behandelingen Fillers

Veel gestelde vragen over een hyaluronzuur filler behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja, hyaluronzuur fillers worden volledig door uw lichaam afgebroken

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer.

Ja dat kan. Een kleine oneffenheid, een asymmetrie of een te veel aan volume kunnen we eenvoudig verhelpen.

Vaak ziet u direct na de behandeling resultaat. Echter na een week of twee, is het effect optimaal.

De samenstelling van en de hoeveelheid gebruikte filler bepaalt hoe lang het resultaat aanhoudt. Normaal gesproken heeft u zes tot twaalf maanden plezier van uw filler behandeling. Dit zal van persoon tot persoon iets verschillen.

Deze behandelingen zijn compleet verschillend. Uw behandelend specialist informeert u over de beste behandelopties voor u. Bekijk ook de informatie over Botuline toxine en Radiesse®.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Een injectie in de lippen wordt vaak als gevoeliger ervaren dan een injectie met een canule onder de huid.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikte filler. We informeren u vooraf over de kosten voor de behandeling.

Beide behandelingen zijn compleet verschillend. Uw behandelend specialist informeert u over de beste behandelopties voor u. Bekijk ook de informatie over Radiesse.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Hyaluronzuur filler behandelingen

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48