Microneedling

SkinPen behandeling

Huidvernieuwing in de diepte, zónder oppervlakkige schade.

Skinpen behandeling

Met het ouder worden, wordt onze huid vermoeid en minder mooi. Rimpels, littekens en een grove structuur verraden dat u en uw huid geleefd hebben. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen. Met een SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT) vernieuwen we uw huid in de diepte, zónder oppervlakkige schade. Hierdoor heeft u weinig downtime, u kunt snel weer aan het werk.

Indicaties

Hoe werkt de SkinPen?

De SkinPen is een zogenaamde Medische Microneedling behandeling. Door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor activeren we het natuurlijk herstelproces diep uw de huid. Nieuw collageen (type 3) en elastine worden aangemaakt, uw huid wordt hierdoor steviger en voller en uw huidteint egaler, frisser en stralender. In tegenstelling tot een Microneedling behandeling met de I’M pen worden daarbij geen stoffen in uw huid gebracht.

vanaf € 210,-

incl. Premium Biocellulose Masker

Verdoving

Niet van toepassing

45 minuten

Behandelingsduur

5

Pijn (0 - 10)

Uw huid verbetert op meerdere punten

Medisch Microneedling is zeer effectief en zorgt voor een zichtbare huidverbetering. Naast het behandelen van acne littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van een SkinPen behandeling.

Video van een SkinPen Microneedling behandeling

Voor en na foto's SkinPen behandeling

Resultaten SkinPen behandeling

ACNE littekens
skinpen acne
skinpen fijne lijntjes
skinpen fijne lijntjes
skinpen Pigmentvlekken

Behandeltraject

Microneedling SkinPen behandeling

Wat kost een SkinPen microneedling behandeling?

De prijs van een SkinPen-behandeling wordt bepaald door de grootte van het te behandelen gebied en of de behandeling in de vorm van een kuur wordt uitgevoerd. U vindt de tarieven in de onderstaande prijslijst. We informeren u vanzelfsprekend vooraf over de kosten voor de behandeling.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja, de SkinPen mag 365 dagen per jaar uitgevoerd worden. Draag wel altijd een goede zonnecrème met voldoende bescherming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Nee, de huid is door de behandeling iets kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd tenminste een week lang direct zonlicht en draag altijd een SPF met UV-A en UV-B bescherming erin.

Ja, de SkinPen is geschikt voor alle huidtypes.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren.

Dat verschilt per persoon en indicatie. In een vrijblijvend consult kunnen we u advies op maat geven.  

Dat kan de dag na de SkinPen behandeling, de huid is dan niet meer rood. Mocht uw huid na 24 uur, toch nog een klein beetje rood zijn, dan zou u dit mogen camoufleren met make-up.

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Vermijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol denat.

Het optimale interval is vier weken.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48