Coagulatie

Een egalere huid met behulp van coagulatie-therapie

wratten verwijderen - Patrice Visser Kliniek

Het proces van veroudering gaat vaak gepaard met het ontstaan van verschillende soorten huidonregelmatigheden. Deze kunnen variëren van verheven bultjes en aanhangsels tot verdikkingen en andere huidimperfecties. Het is opmerkelijk dat deze ongewenste huidkenmerken doorgaans toenemen in frequentie en zichtbaarheid naarmate we ouder worden, wat vaak een bron van zorg kan zijn.

Gelukkig biedt de Zapper een doeltreffende oplossing om deze huidonregelmatigheden aan te pakken. Door deze geavanceerde behandeling kunnen we de huidproblemen effectief verminderen, waardoor uw huid niet alleen een egalere uitstraling krijgt, maar ook een jeugdiger en frisser voorkomen behoudt. Uw huid verdient de beste zorg, en door middel van coagulatie therapie met de Zapper kunnen we u helpen om weer met vertrouwen in uw huid te stralen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult.

10 minuten

Behandelingsduur

3-4

Pijn (0 - 10)

Behandelindicaties

Ouderdomswratjes

Een ouderdomswrat, ook wel seborrhoïsche keratose, is een goedaardige huidafwijking die vooral bij ouderen voorkomt. Ze zijn meestal bruin en ruw van textuur. Hoewel ze meestal onschadelijk zijn, kunnen ze om cosmetische redenen worden verwijderd.

Gerstenkorrels

Een gerstenkorrel is een kleine bult in de buurt van het ooglid, meestal veroorzaakt door een verstopte talgklier of haarzakje. Ze zijn meestal onschadelijk maar kunnen cosmetisch storend zijn.

Steelwratjes

Steelwratjes zijn kleine, goedaardige huidgroeiingen die vaak aan een dunne steel vastzitten. Ze veroorzaken zelden ongemak en kunnen om cosmetische redenen worden verwijderd door onze huidtherapeut.

Syringomen

Syringomen zijn kleine, goedaardige huidafwijkingen die ontstaan in de zweetklieren. Ze verschijnen meestal als kleine, transparante of lichtroze bultjes rond de ogen, oksels, borst of genitaliën. Hoewel ze meestal onschadelijk zijn en geen pijn doen, kunnen ze om cosmetische redenen worden verwijderd.

Donkere wratjes

Donkere wratjes, ook wel bekend als ouderdomswratten of seborrhoïsche keratosen, zijn goedaardige huidafwijkingen die meestal donkerbruin tot zwart van kleur zijn. Ze hebben een ruw, wratachtig oppervlak en treden vaak op bij oudere volwassenen. Hoewel ze meestal onschadelijk zijn, kunnen ze oworden verwijderd.

Talgklierwratten

Talgklierwratten, ook bekend als dermatosa papulosa nigra, zijn kleine, goedaardige huidafwijkingen die zich meestal ontwikkelen op het gezicht en de hals, vooral bij mensen met een donkere huidskleur. Ze zijn meestal donker van kleur, variërend van zwart tot donkerbruin, en hebben een wratachtige textuur.

Behandeltraject

Coagulatie behandeling

Wat kost een Coagulatie behandeling ?

De prijs van een coagulatie behandeling wordt bepaald door het aantal plekjes dat u wilt laten behandelen
We informeren u over de kosten voor de behandeling.

Welke specialist gaat u behandelen?

Huidtherapeut Alina Petrova is gespecialiseerd in coagulatiebehandelingen met de Zapper.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48