Rokerslijntjes

(Rimpels bovenlip)

Krijg weer een zachte en vriendelijke uitdrukking.

indicatie rokerslijntjes

'Rokerslijntjes' wat zijn dat?

Heeft u last van ontsierende rimpels op de bovenlip? Ze worden ook wel ‘rokerslijntjes’ of genoemd, omdat de kringspier rond de mond tijdens het roken erg actief is. Maar, heel veel niet-rokers hebben ook last van deze lijntjes. Ook zonlicht, leeftijd, aanleg en uw gezichtsuitdrukking dragen bij. Voor veel vrouwen zijn de rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen een flinke stoorzender. Ze maken u namelijk ouder dan u bent. En dat is niet leuk.

vanaf € 390,-
per behandeling
Verdoving
Verdovende crème
30 minuten
Behandelingsduur
4
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaan 'rokerslijntjes'?

Rimpels rondom de mond hebben verschillende oorzaken. Technisch gezien zijn het bewegingslijntjes die ontstaan door het samentrekken van de kringspier rond de mond, de lipspier. Door het veelvuldig aanspannen van deze spier, o.a. tijdens eten en praten, ontstaan er op een gegeven moment rimpeltjes in de huid rond de lippen. Ook zonlicht, leeftijd, aanleg, vorm van de kaken, het gebit en uw gezichtsuitdrukking dragen bij aan de rimpelvorming.

Door een zachte filler in deze rimpels te injecteren, kunnen we ze verzachten zonder het volume van de bovenlip te vergroten.

Rimpels op uw bovenlip verminderen met een filler

Door filler te injecteren, vullen we de rimpels iets op. Daarnaast stimuleert de filler de aanmaak van uw eigen collageen, waardoor uw huidstructuur zal verbeteren. Hoe dieper de rimpeltjes zijn, hoe lastiger het is om deze te behandelen. Wacht dus niet te lang.
Voor de behandeling van de rokerslijntjes kijken we eerst goed naar de vorm van uw mond en naar de diepte van de rimpels. Vervolgens verdoven wij de huid met een crème. De behandeling zelf duurt vervolgens enkele minuten, we zetten meerdere oppervlakkige injecties per rimpel. Na afloop masseren we het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Maar door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. U krijgt een gladdere, meer egale huid zonder dat er iets aan uw mimiek of gezichtscontouren verandert.

Wij behandelen uw rokerslijntjes zonder volume toe te voegen aan uw lippen. Indien gewenst, kunnen wij de behandeling van uw rokerslijntjes uiteraard wel combineren met de behandeling van uw lipvolume. Wij luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Video's Soft filler behandelingen

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van rokerslijntjes

Rokerslijntjes/ liprimpels voor na foto
Rokerslijntjes/ liprimpels voor na foto
Rokerslijntjes/ liprimpels voor na foto

Wat kost een filler behandeling van de rimpels op de bovenlip (rokerslijntjes)?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de bovenlip bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is en welk product het meest geschikt is voor uw huid. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van bovenlip rimpels. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en jeugdige uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48