Huidverslapping

in de hals

Een uitstraling die bij uw gevoel past

Bovenooglid correctie - Patrice Visser Kliniek

Horizontale halslijnen kunnen als zeer storend ervaren worden. Een kreukelige ‘kalkoenen nek’, soms in combinatie met verticale kabels in de hals, kan de hals er ouder uit doen zien. een veel gehoorde klacht is dat de hals niet meer bij het gezicht past. Dat de hals zelfs de leeftijd ‘verraad’. Gelukkig zijn er meerdere behandelmogelijkheden voor dit probleem.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaat huidveroudering in de hals?

Niet iedereen heeft evenveel last van horizontale rimpels in de hals. Het ontstaan wordt voor een deel bepaald door aanleg. Huidverslapping geeft vaak een verergering van de klachten. Natuurlijke veroudering, maar ook invloeden van buitenaf (zonlicht) en leefstijl (roken) versnellen de huidverslapping. Ook speelt de halsspier een rol in hoe de hals eruitziet. Een overactieve halsspier kan de huid van de hals als het ware naar voren trekken. Ook kunnen er verticale ‘kabels’ ontstaan, dit zijn strengen in de halsspier (‘Platysma bands’). Doordat er meerdere factoren bijdragen aan huidveroudering in de hals, zijn er verschillende behandelmogelijkheden.

BEhandeling hals - Patrice Visser Kliniek

Een gecombineerde behandeling voor het mooiste resultaat

Een overactieve halsspier is goed tot rust te brengen door middel van een Botuline toxine behandeling. Door de halsspier gedeeltelijk te ontspannen, verzachten de strengen in de halsspier zichtbaar en wordt de huid minder naar voren getrokken.

Huidverslapping in de hals kunnen wij behandelen met huidverstevigende skinboosters, zoals Profhilo(R). Een stevigere huid geeft een jongere uitstraling.

Wanneer er sprake is van teveel huidverslapping en/of uitgesproken horizontale halslijnen, biedt een behandeling met softfillers uitkomst. Ook zijn er verschillende huidtherapeutische behandelingen die versteviging en verstrakking van de huid geven.

Deze behandelingen kunnen ook gecombineerd worden. Welk behandelplan het meest passend is voor uw hals, wordt door uw behandelaar toegelicht tijdens een consult.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een botuline toxine of fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Maar door de juiste producten goed te verdelen en niet te veel producten te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. U krijgt een gladdere, meer egale huid. We behandelen u bij voorkeur in stappen. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen (na zwangerschap of menopauze), maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Dit ontstaat door verlies van collageen en elastine. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. Daarnaast stimuleert het de vorming van uw eigen collageen en elastine. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Met een RF Microneedling behandeling vernieuwen we uw huid in de diepte, met slechts minimale oppervlakkige schade.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van afhangende mondhoeken

Wat kost het om de hals te behandelen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van uw hals bepalen, zoals welke producten er gebruikt worden en de hoeveelheid die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • 1 zone Botuline toxine € 175
  • 2 zones Botuline toxine € 290
  • 3 zones Botuline toxine € 390
  • baby Botuline toxine € 105
  • Profhilo® 2ml € 300
  • 1ml Aliaxin Soft filler / ‘Profhilo® Plus’ € 390
  • 2ml Aliaxin Soft filler / ‘Profhilo® Plus’ € 720

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van de hals. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en vrolijke uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48