Profhilo Structura

Ontdek Profhilo® Structura

Lipolifting door versteviging en herstel van jouw eigen vetcellen.

Naarmate we ouder worden, ondergaan verschillende structuren in ons gezicht veranderingen. De schedel krimpt, spieren functioneren anders en de huid verliest zijn stevigheid. Ook het natuurlijke vet in ons gezicht verandert. Vetkussentjes worden kleiner en slapper, en onder invloed van zwaartekracht kunnen ze richting de kaaklijn zakken. Dit kan leiden tot een ingevallen of juist een meer uitgezakte uitstraling van het gezicht. Behandelingen met Profhilo® Structura bieden hiervoor een oplossing.

Profhilo® Structura

Regenerative medicine

Profhilo Structura verpakking

Profhilo® Structura introduceert een subtielere benadering in huidverjonging door het herstel van natuurlijke vetcellen mogelijk te maken. Met een uiterst geconcentreerd en zuiver hyaluronzuur wordt zorgvuldig onder de huid geïnjecteerd, gericht op de oppervlakkige vetcompartimenten met een delicate canule.

Huid op jonge leeftijd
Huid op oude leeftijd

 Hier bevordert het de natuurlijke versteviging en herstel van het eigen vetweefsel. Deze verjonging van binnenuit resulteert in een zachtere, opgefriste uitstraling met een subtiele jeugdige gloed. Profhilo® Structura vertegenwoordigt een verfijnde benadering van natuurlijke schoonheid, met een 100% natuurlijk resultaat als gevolg.

Prijs

€ 475

20 minuten

Behandelingsduur

3

Pijn (0 - 10)

Voor en na foto's

Behandeltraject

Profhilo® Structura

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Profhilo® Structura is uniek in zijn soort: het is een 100% natuurlijk product dat ‘lipolifting’ geeft door de eigen vetcellen onder de huid, en daarmee de huid zelf, te verstevigen. De resultaten van de behandeling zijn zeer natuurlijk, veilig en bewezen effectief.

Ja dat kan. Profhilo® Structura kan direct gecombineerd worden met een botuline toxine behandeling. Combinatiebehandelingen met Profhilo® en/of hyaluronzuur filler zijn ook mogelijk. In deze gevallen hanteren wij een interval van 3 tot 4 weken tussen de verschillende behandelingen in.

Ja,Profhilo® Structura worden volledig door uw lichaam afgebroken

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje.  Bijwerkingen zoals deze verdwijnen vanzelf weer.

U heeft gemiddeld tot zes maanden plezier van uw Profhilo® Structura behandeling.

We adviseren om de behandeling na vier tot zes maanden te herhalen om zo het resultaat te onderhouden.

Doorgaans ziet u resultaat vanaf vier tot zes weken na uw tweede behandeling.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Profhilo® Structura wordt met tien injecties in de huid geprikt. Niet alle injectiepunten zijn even gevoelig, de prikjes gaan vrij snel voorbij.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikte Profhilo®. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

gezicht jong
Gezicht - middelbare leeftijd
Gezicht - Oudere leeftijd
Disclaimer
Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland. In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 22 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.