Jukbeenderen

Volumeverlies

Verfrissing en verjonging van uw gezicht

Jukbeenderen zorgen voor de jeugdige V-vorm in het gezicht. Met het toenemen van de leeftijd, gaat helaas de natuurlijke vulling op het jukbeen verloren. Met een filler-behandeling kunnen we dit volume herstellen. Ook kunnen we van nature minder uitgesproken jukbeenderen een mooi accent geven.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaat volumeverlies in uw gezicht?

Volumeverlies in het gezicht is een natuurlijk proces dat ontstaat met het toenemen van de leeftijd. De vulling in de vetcompartimenten (‘vetkussentjes’ die zich onder de huid en onder de spieren bevinden) slinkt en kan uitzakken. Gewichtsverlies kan dit proces versnellen. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen en hyaluronzuur in ons lichaam af. Dit leidt helaas ook tot huidverslapping. Tot slot krimpt de schedel ook met het stijgen van de leeftijd, waardoor de ondersteuning onder de huid afneemt. Volumeverlies in het gezicht kan zichtbaar zijn op de slapen, de wangen, de neus-lippenplooi, de kaaklijn, rond de mond en ogen en in de lippen. 

De behandeling van de jukbeenderen

 

Een symmetrische V-vorm van het gezicht wordt geassocieerd met jeugd en natuurlijke schoonheid. Door veroudering verandert die V-vorm langzaam maar zeker in een omgekeerde V-vorm. Dit maakt de uitstraling ouder en vermoeider. We kunnen het volume op uw jukbeenderen aanvullen en zo de V-vorm weer een stukje terugbrengen. Dit geeft u een natuurlijke, frissere en jongere uitstraling. Deze behandeling zal ook uw neus-lippenplooi verzachten.

De behandeling met een filler

Voor de behandeling van uw jukbeenderen kijken we eerst goed naar de vorm van uw gezicht en naar de plaatsen waar het volumeverlies het meest uitgesproken is. De behandeling zelf duurt vervolgens enkele minuten en bestaat uit drie tot vijf injecties per kant. 

We adviseren u om na de filler behandeling niet direct te gaan sporten, een sauna te bezoeken of naar een solarium te gaan. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen associëren een behandeling van de jukbeenderen met opgespoten, bolle wangetjes. Door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van de jukbeenderen

Het resultaat van de behandeling van de jukbeenderen is vrijwel meteen zichtbaar en houdt tot 12 maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij/zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

behandeling jukbeenderen voor na foto
behandeling jukbeenderen voor na foto
behandeling jukbeenderen voor na foto

Wat kost een behandeling van de jukbeenderen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de jukbeenderen bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur filler die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw gezicht en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • Hyaluronzuur filler 1ml € 390
  • Hyaluronzuur 1.1ml filler Volume+ € 410
  • Hyaluronzuur filler 2ml € 720
  • Hyaluronzuur filler 3ml € 930
  • Radiesse 1.5ml € 450
  • Radiesse 3ml € 800

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze behandelaar is gespecialiseerd in het behandelen van Jukbeenderen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48