Team

Ontmoet hier alle specialisten van Patrice Visser kliniek.

Alle specialisten van Patrice Visser kliniek zijn echte experts op hun vakgebied. Van cosmetisch arts tot huidtherapeut. Zij halen alles uit de kast om u te laten stralen en het mooiste uit uzelf te halen.

Marleen Mulder Huidtherapeut | Patrice Visser Kliniek
Marleen Mulder

Huidtherapeut
Ik werk graag samen met cliënten aan een stralende een gezonde huid. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste en beste behandelmogelijkheden. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten en luister aandachtig naar uw wensen.

Sacha van Miltenburg - Cosmetisch arts
Sacha van Miltenburg

Arts
'Ik wil u graag begeleiden bij het kiezen van de juiste behandeling. Het doel is om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en uw zelfvertrouwen een boost te geven.'

Robin Vossen - Cosmetisch arts | Patrice Visser Kliniek
Robin Vossen

Cosmetisch arts
Ik wil mensen laten stralen, zich goed laten voelen. Bij mij komt u langs omdat u weet dat en er altijd wordt gekeken wat voor u het beste is. Wij gaan samen opzoek gaan naar wat voor u werkt.

Patrice Visser - profielfoto
Patrice Visser

Cosmetisch arts - Founder
Ik kijk naar mijn ciënt in een totaalbeeld van persoonlijkheid, uitstraling en leefstijl. Als dit in kaart is gebracht, kijken wij samen naar de meest optimale behandelmogelijkheden.

Fons Slieker - Patrice Visser Kliniek
Fons Slieker

Arts
'Ik wil u graag begeleiden bij het kiezen van de juiste behandeling. Het doel is om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en uw zelfvertrouwen een boost te geven.'

Juliëtte Missu - Front office Manager
Juliette Missu

Front office manager
Als Front Office manager ben ik het aanspreekpunt en tevens het visitekaartje van de kliniek. Hospitality en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Het is voor mij van groot belang dat iedereen zich welkom voelt in de kliniek.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48