patrice visser

Over Patrice Visser Kliniek


“Het is mijn missie om het verouderingsproces van de huid te beperken. Met het behoud van uw schoonheid op een natuurgetrouwe manier.”


“Ik kijk naar mijn patiënt in een totaalbeeld van persoonlijkheid, uitstraling en leefstijl. Als dit in kaart is gebracht, bekijk ik samen met mijn patiënt hoe we dit zo positief mogelijk kunnen beïnvloeden. Het resultaat moet fris en natuurlijk zijn; het doel is om de huid zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden. Ik geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van de eigen gezichtsuitdrukking. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.

Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen: een schilderij moet niet veranderen, maar in de juiste conditie blijven. Hetzelfde geldt ook voor uw huid. Mijn doel is om uw huid te herstellen en het onderhuids volume dat verloren is gegaan, bijvoorbeeld bij de lippen of de jukbeenderen, aan te vullen. Zodat u uw jeugdige uitstraling weer terugkrijgt en blijft behouden.”

Mijn kliniek, opgericht in 2015, is gesitueerd in het pittoreske centrum van Laren. U parkeert gratis voor de deur, op eigen terrein. Wij bieden injectables behandelingen aan zoals filler en botuline toxine behandelingen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor huidverjongende behandelingen, zoals Profhilo® en skinbooster behandelingen en chemische peelings. Bij de huidtherapeut kunt u terecht voor (chemische) peelings, SkinPen en microneedling behandelingen en advies op maat over de meest effectieve huidverzorging. Tevens bieden wij operatieve bovenooglidcorrecties aan. In mijn kliniek maken wij gebruik van de nieuwste technieken, zodat u altijd de meest optimale behandeling krijgt. 

patrice visser

Ons team


Meet out small team that make you even more beautiful.

Patrice Visser
Patrice Visser Oprichter & Cosmetisch arts KNMG

Sinds 2015 ben ik werkzaam als cosmetisch arts. U kunt bij mij terecht voor alle injectables behandelingen en diepe chemische peelings. Ik heb geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam. Daarna ben ik o.a. langere tijd werkzaam geweest binnen de chirurgie in het Spaarne Ziekenhuis Haarlem en het UMC St. Radboud Nijmegen.

BIG-registratie: 39059737001

Marleen Mulder
Marleen Mulder Huidtherapeut

Na een zeer succesvolle stage in 2021 is Marleen gebleven en daar zijn wij heel erg blij mee! Marleen heeft veel kennis en ervaring en zij weet werkelijk alles van actieve (én ongewenste) ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Haar favoriete behandelingen: SkinPen en chemische peelings. Tevens voert zij HIFU en IPL behandelingen uit.

KP-registratie: 39106650788

Robin Vossen
Robin Vossen Cosmetisch arts KNMG

Met ruim 7 jaar ervaring is dokter Robin een zeer all-round cosmetisch arts. Zij streeft altijd een fris en natuurlijk resultaat na. U kunt bij haar terecht voor alle injectables behandelingen, tevens voert zij operatieve bovenooglidcorrecties uit.

BIG-registratie: 69916916201

Interview met Furrow

Wat heb ik zelf laten doen? Profhilo? Fillers? En doet het pijn als je bij jezelf botuline toxine injecteert? 25 vragen aan mijzelf?