Handen volumeverlies

Behandeling

Heeft u magere, oudere handen? Met een filler of een skinbooster brengen wij het volume in uw handen terug, uw handen zien er hierdoor flink jonger uit.

Of neem contact op:   035 – 631 49 48

Schaam u zich voor uw handen?

Uw gezicht kan er jeugdig uitzien, maar uw handen kunnen de jaren verraden. Volumeverlies op de handen resulteert in zichtbare bloedvaten, pezen en rimpels. Tel daar huidverslapping en pigmentvorming bij op et voilà: uw handen passen niet meer bij uw gezicht. Herkent u dit en houdt u uw handen liever in uw zakken? Dan is het nu tijd om uw handen meer aandacht te geven!

vanaf € 300,-
per behandeling
20 minuten
Behandelingsduur
3 - 4
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaat volumeverlies aan uw handen?

Met het toenemen van de leeftijd gaat de natuurlijke vulling van de handen helaas verloren. Uw handen worden steeds magerder, en de huid op de handrug wordt dunner. Het resultaat: ingevallen, ‘oude’ handen. Door met een filler volume terug te brengen, krijgen uw handen een mooie, natuurlijke verjongingsslag. Ook de kwaliteit van uw huid zal verbeteren na de behandeling. Uw vollere handen en gladde huid geven u een jongere uitstraling.

Handen volume geven

Voor de behandeling van de handen kijken we eerst goed naar de mate van volumeverlies op uw handen en naar de huidkwaliteit op uw handruggen.
Vervolgens bepalen we in overleg met u wat de beste opties voor uw handen zijn: een behandeling met een zachte filler, een Profhilo behandeling , een Radiesse behandeling of een combinatie. De behandeling zelf duurt vervolgens enkele minuten en bestaat uit zo’n vijf injecties per kant. Na afloop masseren we het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Radiesse® herstelt het evenwicht tussen de productie en de afbraak van collageen in en onder de huid. De formule bestaat uit kleine deeltjes calcium-hydroxylapatiet in een gel. Radiesse® heeft een drievoudig effect: het heeft een vullende werking, het stimuleert de collageenproductie en het geeft een liftend effect. Het kan zowel dieper onder de huid/spieren geïnjecteerd worden en het kan in verdunde vorm oppervlakkig geïnjecteerd worden (‘hyperdiluted methode’). In de handen werken wij met de hyperdiluted methode.

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen (na zwangerschap of menopauze), maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Dit ontstaat door verlies van collageen en elastine. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Behandeling handen volume verlies
Logo Kiyoh beoordelingen
[kiyoh-klantenvertellen-summary show_stars=yes]
Voor en na foto's

Resultaten behandeling van volumeverlies handen.

Voor na foto Volumeverlies handen - Patrice Visser Kliniek
Voor na foto Volumeverlies handen - Patrice Visser Kliniek
Voor na foto Volumeverlies handen - Patrice Visser Kliniek

Wat kost een volumebehandeling van de handen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van uw handen bepalen. Zeker omdat er meerdere behandelmethodes zijn. Daarnaast is het afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur filler, Radiesse of Profhilo® die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • Hyaluronzuur filler 1ml € 390
  • Hyaluronzuur filler 1.1ml Volume+ € 410
  • Hyaluronzuur filler 2ml € 720
  • Hyaluronzuur filler 3ml € 930
  • Profhilo 2ml € 300
  • Profhilo 2 * 2ml € 550
  • Radiesse 1.5ml € 450
  • Radiesse 3ml € 800

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van uw handen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48