Slappe kaaklijn

of kleine kin

Mooie contouren van kaak en kin

indicatie zwakke kaaklijn - PAtrice Visser Kliniek

Niet iedereen heeft van nature een goed gevormde kin of kaaklijn. En veel mensen ervaren een verslapping van de kaaklijn, met de bekende ‘hamsterwangetjes’, als storend. Veranderingen in het onderste gebied van uw gezicht is vooral iets wat u erft. Maar het zakken van het vetweefsel van de wangen richting de kaaklijn speelt ook een rol. Een behandeling met een filler kan een fraaie oplossing zijn.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Contouren van kaak en kin verbeteren met een filler

BEHANDELING

De vorm van de kin is erg belangrijk voor uw gezichtscontour. Een strakke, gelijkmatig doorlopende kaaklijn wordt vaak mooi gevonden. We kunnen uw huid rondom uw kaaklijn verstevigen en de contouren van de kaaklijn en de kin aanpassen met fillers. Zo verbetert de vorm van uw kaaklijn. U ziet er weer jonger uit.

Na de behandeling

Na de behandeling moet u rekening houden met wat zwelling en roodheid. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Dit herstelt binnen enkele dagen vanzelf. Na één tot twee weken is het effect optimaal. Nadat u hersteld bent van de ingreep, heeft u gemiddeld negen tot twaalf maanden plezier van de behandeling.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Maar door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van de kaaklijn

Het resultaat van de behandeling van de kaaklijn is vrijwel meteen zichtbaar en houdt tot 12  maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Kaaklijn voor na | Patrice Visser Kliniek
Kaaklijn voor na | Patrice Visser Kliniek

Wat kost een behandeling van de kaaklijn?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van uw kaaklijn bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is. Vaak zijn er bij een behandeling van de kaaklijn meerdere spuitjes hyaluronzuur filler nodig. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw gezicht en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

  • Hyaluronzuur filler 1ml € 390
  • Hyaluronzuur filler 1.1ml Volume+ € 410
  • Hyaluronzuur filler 2ml € 720
  • Hyaluronzuur filler 3ml € 930
  • Radiesse 1.5ml € 450
  • Radiesse 3ml € 800

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in de behandeling van uw kin en/of kaaklijn.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48