Lipvolume

behandeling

Volle lippen in balans

Een mooie mond geeft u een sensuele, jeugdige uitstraling en kan de blikvanger in uw gezicht zijn. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen. En jammer genoeg worden de lippen ook smaller met het toenemen van de leeftijd. We kunnen uw lippen opvullen op een natuurlijke, subtiele manier. Zonder dat uw gezicht uit balans raakt.

per behandeling
verdovende crème
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Wat is er aan te doen?

Mooie volle lippen. Dat wil iedereen wel. Maar misschien ben je er niet mee geboren. Ook kan er iets gebeurd zijn waardoor je lippen asymmetrisch zijn, bijvoorbeeld een litteken bij je mond. Of vind je simpelweg de vorm of contour van je lippen niet meer passen bij jouw gezicht. Sowieso veranderen je lippen naarmate je ouder wordt. Ze worden smaller en zelfs de kleur en vorm kunnen veranderen. Met een eenvoudige fillerbehandeling kunnen onze specialisten je lippen opvullen en (weer) mooi en vol maken. 

Lippen volume geven met een filler

BEHANDELING

Een behandeling met lip-fillers geeft uw mond een jeugdige, sensuele uitstraling. Dat doen we op een natuurlijke manier, zodat het past bij uw gezicht. We geven uw lippen meer volume, maar kunnen ook de vorm of de verhouding van de lippen iets aanpassen. Heeft u ongelijke lippen, dan kunnen we dat ook herstellen.

Na de behandeling

Na de behandeling moet u rekening houden met wat zwelling van de lippen. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Dit herstelt binnen enkele dagen vanzelf. Na één tot twee weken is het effect optimaal. Hou er dus rekening mee dat u niet direct weer aan het werk kunt. Nadat u hersteld bent van de ingreep, heeft u gemiddeld zes tot negen maanden plezier van de behandeling.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen associëren een behandeling van de lippen met opgespoten, kunstmatige lippen, de ‘Duck-face’. Door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. U krijgt vollere lippen, maar wel passend bij uw gezicht. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van de lippen

Het resultaat van de behandeling van de lippen is vrijwel meteen zichtbaar en houdt 6 tot 9  maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Lipvolumebehandeling voor na | Patrice Visser Kliniek
Lipvolumebehandeling voor na | Patrice Visser Kliniek
Lipvolumebehandeling voor na | Patrice Visser Kliniek

Wat kost een behandeling van de lippen?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van uw lippen bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze behandelaar is gespecialiseerd in het behandelen van Lipvolume.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48