Kraaienpootjes

(lachrimpels)

Laat uw lachrimpels vervagen of verdwijnen voor een frisse uitstraling

Wilt u uw jeugdige uitstraling terug?

Kraaienpootjes zijn vrolijke, charmante rimpels. Maar wanneer ze te diep of te lang worden, en zelfs in rust zichtbaar blijven, kunnen ze als zeer storend worden ervaren. Kraaienpootjes kunnen u ouder maken dan u wilt. Door ze te behandelen met Botuline toxine worden ze veel zachter, u krijgt uw jeugdige uitstraling terug.

Kraaienpootjes (lachrimpeltjes)
per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes of lachrimpels ontstaan door lachen of knijpen met de ogen. Deze kraaienpootjes bevinden zich naast de ogen. Niet iedereen krijgt kraaienpootjes, dat is grotendeels erfelijk bepaald. Mensen met lichte ogen knijpen de ogen sneller dicht in zonlicht en kunnen hierdoor eerder kraaienpootjes ontwikkelen.

Uw kraaienpootjes behandelen met Botuline toxine

De Botuline toxine behandeling van uw kraaienpootjes is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden om uw kraaienpootjes te verminderen. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten per kant drie tot vier injecties in de spieren.

De behandeling

Een Botuline toxine behandeling van de wenkbrauwstand is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten zeven tot negen injecties in de spieren rond uw wenkbrauwen. 

We adviseren u om na de behandeling tot twee uur niet te gaan liggen. Ook kunt u beter niet direct naar yoga of gaan sporten, een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling kraaienpootjes

Kraaienpootjes behandeling voor na
Kraaienpootjes behandeling voor na

Wat kost een behandeling van de kraaienpootjes?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van de behandeling bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is. Soms wordt er een aanvullende behandeling met hyaluronzuur filler gedaan om de lijntjes te verzachten. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken we uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van kraaienpootjes. Hij/zij zal er alles aan doen om u de frisse en jeugdige oogopslag te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48