Wenkbrauwlift

zakkende wenkbrauwen

Wilt u van die vermoeide blik af?

zakkende wenkbrauwen indicatie behandeling

Bij sommige mensen staan de wenkbrauwen van nature wat lager. Bij veel andere mensen gaan de wenkbrauwen lager staan met het toenemen van de leeftijd. Een lage stand van de wenkbrauwen kan een vermoeide oogopslag geven. Als we de wenkbrauwen een klein stukje liften, wordt uw uitdrukking frisser.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaan zakkende wenkbrauwen?

Zakkende wenkbrauwen zijn het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van de huid rondom het oog. Omdat de hoeveelheid bindweefsel in de huid afneemt en slapper wordt, kan de huid, het vetweefsel en de spier gaan zakken. 

Wenkbrouwlift met Botuline toxine

Wanneer het zakken van uw wenkbrauwen nog niet te uitgesproken is, kunnen we ze een stukje liften met een behandeling met Botuline toxine. Ook bij overhangende bovenoogleden kan een wenkbrauwlift soms verlichting geven. Voor een maximale lift behandelen wij uw frons en het bovenste deel van de kraaienpootjes met Botuline toxine. U ziet er uitgeslapen uit, zonder dat uw gezichtsuitdrukking verandert.

Behandeling wenkbrauwlift - Patrice Visser Kliniek

De behandeling

Een Botuline toxine behandeling van de wenkbrauwstand is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten zeven tot negen injecties in de spieren rond uw wenkbrauwen. 

We adviseren u om na de behandeling tot twee uur niet te gaan liggen. Ook kunt u beter niet direct naar yoga of gaan sporten, een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Voor en na foto's

Resultaten wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift voor na foto
Wenkbrauwlift voor na foto

Wat kost een wenkbrauwlift behandeling?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een wenkbrauwlift bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is. Soms is het alleen nodig om naast de wenkbrauwen te behandelen, soms is het raadzaam om ook de fronsspieren te behandelen voor de maximale lift. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid, de stand van uw wenkbrauwen, en bespreken we uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in wenkbrauwlift. Hij/Zij zal er alles aan doen om u de frisse oogopslag te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48