Rimpels

(kreukels in uw gezicht)

Kraaienpootjes (lachrimpeltjes)

Stoort u zich aan uw rimpels?

Een mooie, gladde huid wordt geassocieerd met jeugd en natuurlijke schoonheid. Maar als u ouder wordt, veroudert ook uw huid. Het verliest stevigheid en elasticiteit… er ontstaan rimpels. Aanleg, maar ook zonlicht en bijvoorbeeld roken spelen hierbij een rol. Het goede nieuws is dat we deze rimpels gladder kunnen maken door ze met een filler, botuline toxine en/of een skinbooster te behandelen.

Afhankelijk van uw huidconditie en zorgen of wensen adviseren wij u over de beste opties voor uw behandeling. Ons advies is altijd vrijblijvend.

Welke rimpelbehandelingen biedt Patrice Visser kliniek aan?

Fronsrimpels

Iedereen kan er last van hebben: een fronsrimpel. Deze diepe groef op uw voorhoofd zorgt vaak voor een boze of zorgelijke blik. En dat kan heel vervelend zijn wanneer u

Kinrimpels

Heeft u sinaasappelhuid of ‘cellulitis’ op uw kin? Door uw kinspier te ontspannen met Botuline toxine, zal uw huid weer gladder worden.

Kraaienpootjes

Heeft u diepe, lange kraaienpootjes of lachrimpeltjes, die zelfs in rust zichtbaar blijven en u oud maken? We kunnen deze rimpels met een Botuline toxine behandeling veel zachter maken.

Rokerslijntjes

Rimpels rondom de mond maken u ouder. Niet alleen rokers hebben last van deze ‘rokerslijntjes’. We kunnen deze rimpels verzachten met een filler.

Voorhoofdrimpels

Rimpels op uw voorhoofd, u ziet er ouder uit dan u zich voelt? We kunnen uw rimpels veel zachter maken, u krijgt uw frisse, jonge uitstraling terug!

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een botuline toxine of fillerbehandeling aan een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Maar door de goed te verdelen en niet te veel  te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. U krijgt een gladdere, meer egale huid zonder dat er iets aan uw mimiek of gezichtscontouren verandert. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

meer informatie

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

meer informatie

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen (na zwangerschap of menopauze), maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Dit ontstaat door verlies van collageen en elastine. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

meer informatie

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in de bovenstaande behandelingen. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en jeugdige uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wil je meer informatie over bovenstaande behandelingen?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48