Kinrimpels

Putjes in de kin

Weer een gladde huid en strakke kin

Kinrimpels indicatie

Een overactieve spier op uw kin kan putjes of een horizontale rimpel op uw kin veroorzaken. Deze putjes en de rimpel kunnen we goed behandelen met Botuline toxine. Ontspanning van de kinspier geeft een gladdere huid, de putjes verzachten.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaan kinrimpels?

Rimpels op de kin zijn eigenlijk bewegingslijntjes en ontstaan door herhaalde beweging van de kinspier. De horizontale kinrimpel ontstaat door de spierbeweging en door volumeverlies rond de mond.

Aanleg speelt een belangrijke rol in de activiteit van de kinspier: de vorm van de onderkaak en stand van de tanden bepalen voor een groot deel de knijpkracht van de spier. Hoe vaker en sterker de spier samentrekt, des te meer de huid op de kin gaat rimpelen.

Het gedeeltelijk ontspannen van de kinspier met behulp van Botuline toxine, maakt dat de huid weer gladder wordt. Een aanvullende behandeling van een horizontale kinrimpel het hyaluronzuur filler kan gewenst zijn om een optimaal resultaat te bereiken.

Kinrimpels of putjes behandelen met Botuline toxine

De Botuline toxine behandeling van uw kin is een echte ‘lunchtime treatment’ U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten twee injecties in de kinspier. Soms is een combinatie met een filler behandeling nodig voor een optimaal resultaat.

 

behandeling kinrimpels / kinspier

 

We adviseren u om tot twee uur na de behandeling niet te gaan liggen. Ook kunt u beter niet direct naar yoga of gaan sporten, een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een Botuline toxine behandeling aan gladde, uitdrukkingsloze gezichten. Wij streven echter altijd naar een natuurlijk resultaat. Door de injecties goed te verdelen en niet te veel Botuline toxine te gebruiken, krijgt u een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke expressie. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Voor en na foto's

Resultaten behandeling van kinrimpels

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van kinrimpels bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is.
Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

kinrimpels voor na foto
kinrimpels voor na foto
kinrimpels voor na foto

Wat kost een behandeling van putjes in de kin of kinrimpels?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van putjes in de kin of een kinrimpel bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is en of er ook hyaluronzuur filler gebruikt wordt. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

PrijzenBehandeling kinrimpel


€ 105

1 zone Botuline toxine


€ 175

2 zones Botuline toxine


€ 290

3 zones Botuline toxine


€ 390

Baby Botuline toxine / halve zone


€ 105

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in de behandeling van kinrimpels.

Wil je meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48