Voorhoofdrimpels

horizontale lijnen

Rimpels op uw voorhoofd, u ziet er ouder uit dan u zich voelt? We kunnen uw rimpels veel zachter maken, u krijgt uw frisse, jonge uitstraling terug!

Of neem contact op:   035 – 631 49 48

Wat zijn voorhoofdrimpels?

Met voorhoofdrimpels worden horizontale voorhoofdlijnen bedoeld. Bij het optrekken van de wenkbrauwen zijn deze lijnen vaak zichtbaar. Soms zijn voorhoofdrimpels ook zichtbaar in rust, dus wanneer de wenkbrauwen niet actief worden opgetrokken. Wanneer deze lijnen steeds dieper worden,  kunnen zij als storend worden ervaren.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)

Hoe ontstaan voorhoofdrimpels?

Horizontale voorhoofdrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Het optrekken van de wenkbrauwen kan onderdeel zijn van uw mimiek. Ook kan het optrekken ontstaan doordat de bovenoogleden steeds meer gaan hangen. Zo spelen ouder worden en erfelijke factoren een rol. Voorhoofdrimpels kunnen maken dat u er ouder uitziet dan u zich voelt. Wanneer de rimpels erg zwaar zijn, kunnen zij zelfs de balans in uw gezicht verstoren.

Voorhoofdrimpels verzachten met Botuline toxine

De behandeling

De Botuline toxine behandeling van het voorhoofd is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden om uw voorhoofdrimpels te verminderen. De ingreep is kort en na de behandeling is bijna niet te zien dat u behandeld bent. We zetten meerdere injecties in uw voorhoofdspier en onder uw wenkbrauwen. 

We adviseren u om na de behandeling tot twee uur niet te gaan liggen. Ook kunt u beter niet direct naar yoga of gaan sporten, een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het verstandig om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen denken bij een Botuline toxine behandeling aan gladde, uitdrukkingsloze gezichten. Wij streven echter altijd naar een natuurlijk resultaat. Door de injecties goed te verdelen en niet te veel Botuline toxine te gebruiken, krijgt u een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke expressie. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben.

Logo Kiyoh beoordelingen
[kiyoh-klantenvertellen-summary show_stars=yes]
Voor en na foto's

Resultaten behandeling van voorhoofdrimpels

Fronsrimpelbehandeling voor na foto
Voorhoofdrimpels behandeling voor na
Voorhoofdrimpels behandeling voor na

Wat kost een behandeling van de voorhoofdrimpels?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van voorhoofdrimpels bepalen, zoals de hoeveelheid Botuline toxine die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in het behandelen van voorhoofdrimpels. Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en jeugdige oogopslag te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48