Chemische peeling

Wilt u weer een gladdere, frissere huid?

Heeft u last van een doffe, slappe of verouderde huid? Pigmentvlekken? Fijne lijntjes of rimpels? Grove poriën? Acne? Na een chemische peeling krijgt u een egale en stralende huid.

Chemische peeling

Een chemische peeling versnelt het vernieuwingsproces van uw huid. Tijdens deze procedure wordt een oplossing met zuren op uw huid aangebracht, wat leidt tot gecontroleerde afschilfering van de bovenste huidlaag, resulterend in een vervellend effect. Dit proces resulteert in een frisse, egalere huid. Bovendien stimuleert het uw huid om nieuwe cellen te genereren, wat de stevigheid in de diepere huidlagen bevordert.

Welke peeling behandelingen bieden wij aan?

De keuze van een peeling voor uw huid hangt samen met het huidtype en het doel dat u wilt gaan behalen. Onze huidtherapeut adviseert u graag.

Dermaceutic Milk Peel - Patrice Visser Kliniek

Dermaceutic Milk Peel

De Milk Peel zorgt ervoor dat de huid egaler en stralender wordt. Deze peeling wordt ingezet bij o.a. een doffe huid, grove poriën of een acne gevoelige huid. Ook wordt deze peeling gebruikt als voorbereiding op een diepere peeling zoals een Cosmo Peel (Forte).
Afspraak maken

Dermaceutic Cosmo Peel (TCA)

Stimuleert de collageen en elastine productie in de huid. Een TCA-peeling zorgt ervoor dat de huidstructuur verbetert. Uw huid ziet er na de peeling egaler en stralender uit.
Afspraak maken
Dermaceutic Cosmo Peel - Patrice Visser Kliniek

Cosmo Peel Forte


Voor de behandeling van de verouderde en verslapte huid met rimpels of een huid met grove acne littekens.  Deze diepe medische peeling voeren wij uitsluitend in de wintermaanden uit.
Afspraak maken
Dermaceutic Mela Peel - Patrice Visser Kliniek

Mela Peel Forte


Voor de behandeling van ongewenst pigment in de huid zoals een zwangerschapsmasker (melasma) of Vraag de huidtherapeut om een advies op maat.
Afspraak maken
Dermaceutic Mask Peel - Patrice Visser Kliniek

Dermaceutic Mask Peel


Voor een vette, acne gevoelige huid of een huid met vergrote poriën en overtollig talg. Door de combinatie van twee krachtige zuren zal de huid gaan stralen, de talgproductie beter gereguleerd worden en verminderen onzuiverheden aanzienlijk.
Afspraak maken
Dermaceutic Crystal Peel - Patrice Visser Kliniek

Dermaceutic Crystal Peel


Voor de behandeling van milde acne, hyperkeratose, melasma en andere pigmentvlekken. Geeft een vermindering van acne symptomen en verbetert de huidstructuur. 
Afspraak maken

Aanvullende behandelingen

Een chemische peeling kan uitstekend gecombineerd worden met injectables zoals Profhilo®, Botuline toxine of fillers, maar ook met HIFU of medisch microneedling. We vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Een chemische peeling is een goede behandeling bij

€ 105,-

vanaf prijs

Verdoving

Niet van toepassing

45 minuten

Behandelingsduur

3 - 5

Pijn (0 - 10)

Timing is everything

Een chemische peeling geeft altijd een fraai resultaat! Het is echter wel belangrijk om de behandeling goed te plannen. Bij sommige peelings moet u uw huid gedurende twee tot drie weken voorbereiden met specifieke producten. En de mate van vervelling, de ‘downtime’, verschilt ook per peeling. Bij de diepere peelings moet u er rekening mee houden dat u zeven dagen uit de running bent. Vooral op dag drie en dag vier na de peeling zal uw huid flink vervellen. Bij een oppervlakkige peeling kunt u direct weer aan het werk. Belangrijk is dat u uw huid zowel voor als na de peeling zo min mogelijk blootstelt aan zonnestralen. Bij de diepere chemische peelings moet u daar zeker vier weken rekening mee houden. We bespreken de voorbereiding, downtime en nazorg met u voor uw behandeling.

Video's

Chemische peeling behandeling

Voor en na foto's

Resultaten chemische peeling behandeling

Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peelings, zoals de Milk Peel of een organische peel, om de drie tot vier maanden toe te passen. De diepere chemische peelings voeren wij alleen in de herfst en wintermaanden uit.

Behandeltraject

chemische peeling behandeling

Veel gestelde vragen over chemische peeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Een chemische peeling is een behandeling waarbij er een zure gel of vloeistof op uw huid wordt aangebracht. Als gevolg hiervan gaat uw huid vervellen, waardoor u een frisse en egalere huid krijgt. Ook wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor uw huid steviger wordt.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren, afhankelijk van het type peeling.

Nee. Uw huid is door de behandeling kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd bij diepere peelings vier weken lang direct zonlicht en draag altijd een SPF-beschermingsfactor met zowel UV-A als UV-B bescherming erin.

Dat verschilt per persoon en indicatie. Tijdens uw consult krijgt u een advies op maat.

Dat verschilt per persoon. Door gezond te leven en goed voor uw huid te zorgen haalt u het maximale uit de behandeling. Het effect van bijvoorbeeld een TCA peeling, blijft gemiddeld een jaar zichtbaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peelings, zoals de Milk Peel of een organische peel, om de drie tot vier maanden toe te passen.

Dat verschilt per peeling. Hou bij een TCA-peeling rekening met zeven dagen ‘downtime’. Vooral op dag drie en dag vier na de peeling zal uw huid flink vervellen. Bij een oppervlakkige peeling kunt u direct weer aan het werk. We noemen dit ook wel een ‘lunchtime treatment’.

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Mijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over een chemische peeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48