Botuline toxine

Voor minder zichtbare rimpels

Herhaalde spierbewegingen veroorzaken zogenaamde mimiekrimpels. Met Botuline toxine ontspannen we deze spieren, waardoor de oorzaak van de rimpelvorming wordt aangepakt. Uw huid krijgt rust en wordt gladder. Een injectie met Botuline toxine is niet alleen effectief bij cosmetische klachten, we zetten het ook in bij tandenknarsen, overmatig zweten of migraine.

Hoe werkt Botuline toxine?

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de behandelde spieren een periode bijna niet bewegen. Deze spierontspanning zorgt voor minder en zachtere mimiekrimpels in het gebied dat we behandeld hebben. Na een periode van 3 tot 5 maanden komen de spierbewegingen geleidelijk weer terug. Wanneer de Botuline toxine is uitgewerkt, kunt u de behandeling herhalen.

Natuurlijk resultaat

20 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

Veel mensen denken bij een Botuline toxine behandeling aan gladde, uitdrukkingsloze gezichten. Wij streven echter altijd naar een natuurlijk resultaat. Door de injecties goed te verdelen en niet te veel Botuline toxine te gebruiken, krijgt u een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke expressie. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Aanvullende behandelingen

Rimpels zijn een soort littekens in de huid. Wanneer u al jaren last hebt van bepaalde rimpels, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes, een fronsrimpel, voorhoofdslijnen of rokerslijntjes, is het niet mogelijk om die in één keer volledig weg te krijgen. Het geheim om er volledig af te komen, zit hem in de herhaling. In het geval van hele diepe rimpels of een matige huidkwaliteit, kan het nodig zijn om naast de Botuline toxine een filler of huidverbeterende behandeling te doen om de rimpels te verzachten.

Botuline toxine is een goede behandeling bij

Voor en na foto's

Resultaten Botuline toxine behandeling

Het resultaat van de Botuline toxine behandeling begint na 2 weken zichtbaar te worden en houdt tot 5 maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeltraject

Botuline toxine behandeling

Wat kost een Botuline toxine behandeling ?

De prijs van een Botuline toxine behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid Botuline toxine die we nodig hebben voor uw behandeling. 
We informeren u over de kosten voor de behandeling.

  • 1 zone Botuline toxine € 175
  • 2 zones Botuline toxine € 290
  • 3 zones Botuline toxine € 390
  • Baby Botuline toxine / halve zone € 105

Prijzen Botuline toxine Behandelingen

Veel gestelde vragen over een Botuline toxine behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja. Een paar kleine prikjes op strategische plaatsen in het fronsgebied helpen vaak bij migraine of hoofdpijn.

Na ongeveer 14 dagen ziet u het definitieve resultaat van de Botuline toxine behandeling. Om het beste resultaat uit de behandeling te halen, krijgt u van ons een aantal adviezen.

Er zijn geen nare bijwerkingen bekend. Soms is er wat roodheid of zwelling op de injectieplaats. Dit is echter altijd tijdelijk en verdwijnt vanzelf.

Nee. De manier waarop wij het inzetten is absoluut niet gevaarlijk. We injecteren een heel klein beetje Botuline toxine lokaal in de spieren. Uw lichaam breekt de Botuline toxine volledig af. Dit maakt het een zeer veilig product.

Nee. Bij ons ligt de focus op een natuurlijk effect. U krijgt zeker geen uitdrukkingsloos gezicht, omdat onze specialisten uitermate voorzichtig werken. Bij twijfel zullen we eerst minder Botuline toxine gebruiken, dan direct (te) veel.

Dit is voor iedereen verschillend. Botuline toxine werkt gemiddeld binnen vier tot zeven dagen. Het maximale effect zal na ongeveer twee weken bereikt worden.

Botuline toxine werkt ongeveer drie tot vier maanden na een eerste behandeling. Daarna heeft uw lichaam het volledig afgebroken. Het effect kan langer aanhouden na meerdere behandelingen.

Hoewel fillers en Botuline toxine beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Afhankelijk van de plek en de oorzaak van uw rimpels bepalen we wat de beste behandeling voor u is. Uw specialist zal u daar tijdens het vrijblijvend consult, of uw afspraak over informeren.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Botuline toxine behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48