Profhilo Body

Behandeling

Uw huid weer stevig en gezond!

Profhilo Body

Als we ouder worden, verandert de structuur van onze huid. De huid wordt slapper, dunner en verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar zeker ook op het lichaam. Huidverslapping is vaak zichtbaar op de buik, bovenarmen, billen en rond de knieën. Een behandeling met Profhilo® Body activeert uw huid en verbetert de uitstraling, textuur en de hydratatie van uw huid. Daarnaast geeft het meer stevigheid en elasticiteit.

€ 650,-

per Profhilo® Body Kit

Verdoving

Niet van toepassing

15 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

6 maanden

werkzaam

Video Profhilo Body behandeling

Profhilo® Body is een goede behandeling bij

Hoe werkt een Profhilo® Body behandeling?

Profhilo® Body is géén filler, het is zeer zuiver hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Dit maakt het één van de meest natuurlijke injectables verkrijgbaar.

Profhilo® Body wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt ‘bio-remodelling’ genoemd. Profhilo® Body werkt omdat het de aanmaak van uw eigen collageen en elastine stimuleert. Uw huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow terug.

Tijdens de behandeling injecteren we per behandelgebied 3ml Profhilo® Body door middel van tien prikjes in uw huid. Voor een optimaal resultaat herhalen we de behandeling na vier weken. Daarna onderhouden wij het behaalde resultaat door halfjaarlijks een enkele behandeling te herhalen.

Profhilo® Body Kit

De Profhilo® Body behandeling is een compleet behandelprotocol voor de verslapte huid op het lichaam. Het wordt geleverd in de Profhilo® Body Kit en bestaat uit 2 Profhilo® Body injectiespuiten à 3ml per stuk, Profhilo® Figura Body Patches (nazorg pleisters) en Profhilo® Figura Body Cream voor thuisgebruik. Met één Profhilo® Body Kit kunnen wij bijvoorbeeld uw armen of benen eenmalig behandelen. De behandeling dient na 4 weken herhaald te worden. In de tussenliggende periode ondersteunt u het proces van huidversteviging thuis door dagelijks Profhilo® Figura Body Cream aan te brengen.

Profhilo Body Kit - Patrice Visser Kliniek
Voor en na foto's Profhilo® Body

Resultaten Profhilo® Body behandeling

Het resultaat van de Profhilo® Body behandeling is pas na enkele maanden zichtbaar. De aanmaak van collageen en elastine in de huid neemt namelijk zeker 8 weken in beslag. De huidverbetering houdt 6 maanden aan, waarna een onderhoudsbehandeling gedaan kan worden. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij/zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeltraject

Profhilo® Body behandeling

Wat kost een Profhilo Body behandeling ?

De Profhilo® Body behandeling is een compleet behandelprotocol voor de verslapte huid van het lichaam. Het wordt geleverd in de Profhilo® Body Kit met daarin: 2 injectiespuiten Profhilo® Body a 3 ml per stuk, de Profhilo® Figura Body Patches en de Profhilo® Figura Body Cream. 

We gebruiken een injectiespuit Profhilo® Body voor een behandelgebied. Om bijvoorbeeld uw beide armen te behandelen, heeft u een Profhilo® Body Kit nodig. Wilt u een deel van uw buik behandelen, dan kunnen we met de Profhilo® Body Kit uw buik twee keer behandelen (een injectiespuit per keer). U vindt de tarieven in de prijslijst. Vanzelfsprekend informeren we u over de kosten voor aanvang van uw behandeling.

Prijzen Profhilo® / Skinboosters

  • Profhilo® - 2ml € 300
  • Profhilo® Body Kit - 2 * 3ml Vanaf € 650

Veel gestelde vragen over Profhilo® Body behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja, Profhilo® Body worden volledig door uw lichaam afgebroken

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje.  Bijwerkingen zoals deze verdwijnen vanzelf weer.

U heeft gemiddeld tot zes maanden plezier van uw Profhilo® Body behandeling.

We adviseren om de behandeling na vier tot zes maanden te herhalen om zo het resultaat te onderhouden.

Doorgaans ziet u resultaat vanaf vier tot zes weken na uw tweede behandeling.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Profhilo® Body wordt met tien injecties in de huid geprikt. Niet alle injectiepunten zijn even gevoelig, de prikjes gaan vrij snel voorbij.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikte Profhilo® Body. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Profhilo Body behandeling. 

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48