Profhilo®

Behandeling

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen (na zwangerschap of menopauze), maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Dit ontstaat door verlies van collageen en elastine. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af

€ 300,-

per 2 ml

15 minuten

Behandelingsduur

4 - 5

Pijn (0 - 10)

6 maanden

werkzaam

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. Daarnaast stimuleert het de vorming van uw eigen collageen en elastine. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Glowing Skin!

Profhilo® bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

Behandelindicaties Profhilo®

De Profhilo® behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Voor de huid van de bovenarmen, buik en benen is Profhilo® Body ontwikkeld

Video

Profhilo® behandeling

Voor en na foto's Profhilo®

Resultaten Profhilo® behandeling

Het resultaat van de Profhilo® behandeling is na enkele weken zichtbaar en houdt 6 maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeltraject

Profhilo® behandeling

Wat kost een Profhilo® behandeling ?

De prijs van een Profhilo® behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid Profhilo® die nodig is voor uw behandeling. Een injectiespuit Profhilo® wordt gebruikt voor een behandelgebied. Tarieven staan vermeld in de prijslijst, uw behandelaar informeert u over de kosten voor aanvang van de behandeling.

Prijzen Profhilo®

  • Profhilo® - 2ml € 300
  • Profhilo® - 2 * 2ml € 550
  • Profhilo® - 3 * 2ml € 650

Veel gestelde vragen over Profhilo® behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja,Profhilo® worden volledig door uw lichaam afgebroken

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje.  Bijwerkingen zoals deze verdwijnen vanzelf weer.

U heeft gemiddeld tot zes maanden plezier van uw Profhilo® behandeling.

We adviseren om de behandeling na vier tot zes maanden te herhalen om zo het resultaat te onderhouden.

Doorgaans ziet u resultaat vanaf vier tot zes weken na uw tweede behandeling.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Profhilo® wordt met tien injecties in de huid geprikt. Niet alle injectiepunten zijn even gevoelig, de prikjes gaan vrij snel voorbij.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikte Profhilo®. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Profhilo®. Hij/Zij zal er alles aan doen om uw huid weer in topconditie te krijgen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48