Soft Filler 'Profhilo® Plus’

Een vollere huid en
zachtere gezichtscontouren

Soms merken we dat onze huid langzaam maar zeker iets slapper wordt, of dat de wangen meer ingevallen raken. Een Soft filler behandeling combineert de voordelen van een hyaluronzuur filler en Profhilo®. Hierdoor krijgt u een vollere huid en zachtere gezichtscontouren. Ideaal als u (nog) niet toe bent aan een uitgebreide filler behandeling.

vanaf € 390,-

per behandeling

30 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

9 maanden

werkzaam

Hoe werkt een Soft filler

De Aliaxin Soft filler is een combinatie van een hyaluronzuur filler en Profhilo®. Daarom wordt het ook wel ‘Profhilo® Plus’ genoemd. Het filler-deel geeft een zachte, natuurlijke vulling. En het Profhilo®-deel zorgt voor huidversteviging door de aanmaak van collageen en elasticiteit van uw huid te stimuleren. Een ideale samenstelling, wanneer u last hebt van beginnend volumeverlies en huidverslapping in uw gezicht. Meestal zijn er twee Soft filler behandelingen nodig voor een optimaal effect.

Natuurlijk effect

Vanwege het soepele karakter van de Soft filler, is het ideaal om oppervlakkig, net onder de huid, te gebruiken. Het resultaat van deze behandeling is niet direct zichtbaar. De contourverbetering wordt na een week of drie zichtbaar. De huidverbetering neemt ook meerdere weken in beslag. Juist doordat het effect geleidelijk ontstaat, zijn de resultaten zeer natuurlijk. U zult er jonger en frisser uitzien, zonder dat het kunstmatig of ‘behandeld’ overkomt.

Indicaties

Voor en na foto's Soft filler behandeling

Resultaten Soft filler behandeling

Behandeltraject

Soft filler behandeling

Wat kost een Soft filler behandeling?

De prijs van een Soft filler behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid product die nodig is voor uw behandeling. Meestal beginnen we met één tot twee injectiespuiten per behandeling. U vindt de tarieven in de prijslijst. Vanzelfsprekend informeren we u over de kosten voor de behandeling.

Prijzen
  • 1ml Aliaxin Soft filler / Profhilo Plus € 390
  • 2ml Aliaxin Soft filler / Profhilo Plus € 720
  • 3ml Aliaxin Soft filler / Profhilo Plus € 930

Veel gestelde vragen over een Soft filler behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja. De Soft filler wordt volledig door uw lichaam afgebroken.

Iedere behandeling met injectables kan bijwerkingen hebben, zoals zwelling, roodheid of een blauw plekje. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer.

U heeft gemiddeld zeven tot negen maanden plezier van uw Soft filler behandeling. Na acht tot negen maanden adviseren wij om de behandeling te herhalen om zo het resultaat te onderhouden. Deze onderhoudsbehandeling bestaat dan uit een eenmalige behandeling met Soft filler.

Beide behandelingen zijn verschillend: Profhilo® zorgt puur voor huidverbetering, de soft filler of ‘Profhilo® Plus’ zorgt voor zachte vulling naast huidverbetering. Tijdens een vrijblijvend consult kunnen we de beste behandelopties voor u bespreken.

Iedere behandeling met injectables kan gevoelig zijn. Soft filler wordt met een canule naald onder uw huid geïnjecteerd, dit kan een wat beurs gevoel geven.

De prijs van uw behandeling wordt bepaald door de hoeveelheid gebruikt product. Uw specialist informeert u daar voor aanvang van uw behandeling over.

Sommige mensen zijn allergisch voor hyaluronzuur, dit is echter zeer zeldzaam. Het is daarom niet nodig om vooraf een allergietest te doen.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in Soft filler behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48