HIFU

Huidverstrakking zonder operatie

HIFU benadeling Patrice Visser Kliniek

HIFU is een ‘facelift’ zonder chirurgische ingreep. Met geluidsgolven kunnen we uw huid (en de lagen daaronder) verstevigen op een natuurlijke manier. Ideaal als u uw huid wilt liften zonder dat u onder het mes hoeft.

NIEUW!

ReLift: HIFU in combinatie met RF microneedling.

HIFU stimuleert huidverstrakking en lifting, RF (radiofrequentie) microneedling zorgt voor een fijnere huidstructuur: rimpels, lijntjes, grove poriën en (acne) littekens vervagen. ReLift geeft verstrakking in alle huidlagen. 

ReLift is de gouden standaard voor niet-chirurgische huidverstrakking voor zowel in het gelaat als op het lichaam.

Hoe werkt een HIFU-behandeling?

HIFU staat voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’. Het gebruikt de kracht van ultrasone geluidsgolven om de huid te verstrakken. De geluidsgolven bereiken de diepere huidlagen en de weefsellaag die net onder de huid ligt. Door de krachtige geluidsgolven worden de aanmaak van collageen en elastine in die lagen gestimuleerd. Dit zorgt voor een geleidelijk liftend en verstrakkend effect met een zeer natuurlijk resultaat.

HIFU is een goede behandeling bij

Natuurlijk resultaat

Geduld is een schone zaak… De aanmaak van collageen en elastine neemt gemiddeld 3 maanden in beslag, daarna worden de eerste effecten van de behandeling zichtbaar. Doordat het effect geleidelijk ontstaat, zijn de resultaten zeer natuurlijk. U zal er jonger en frisser uitzien, zonder dat het kunstmatig overkomt.

Een HIFU behandeling kan goed gecombineerd worden met andere injectables of huidverbeterende behandelingen. Uw huidtherapeut of arts kan u daar meer over vertellen en een advies geven over het beste behandelplan voor u.

v.a. € 240,-

Per behandeling

Verdoving

N.v.t. u kunt preventief paracetamol gebruiken

30 minuten

Behandelingsduur

4 - 6

Pijn (0 - 10)
Voor en na foto's HIFU behandeling

Resultaten HIFU behandeling

Het resultaat van de HIFU behandeling is na gemiddeld 3 maanden zichtbaar en houdt tot 12 maanden aan. De behandelend specialist zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

HIFU voor na behandeling

Behandeltraject

HIFU behandeling

Wat kost een HIFU behandeling ?

De prijs van een HIFU-behandeling wordt bepaald door de grootte van het te behandelen gebied. U vindt de tarieven in de prijslijst. We informeren u over de kosten voor de behandeling.

Veel gestelde vragen over een HIFU behandeling

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

HIFU staat voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’. Het gebruikt de kracht van ultrasone (niet hoorbare) geluidsgolven om de huid te verstrakken. Hierbij blijft de buitenste huidlaag intact. De geluidsgolven bereiken de diepere huidlagen en de ‘SMAS’. Dat is de weefsellaag die net onder de huid ligt. Door de krachtige geluidsgolven worden de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt voor een geleidelijk liftend en verstrakkend effect met een zeer natuurlijk resultaat.

Huidverslapping kan worden veroorzaakt door leeftijd, de afbraak van collageen in de huid, de afname van collageenproductie in de huid, gewichtsverlies, liposuctie, zonlicht, leefstijl gewoonten, hormonen en roken. 

De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. De behandeling zal tussen de 20 en 60 minuten duren. 

U herstelt snel. In sommige gevallen kan de huid wat rood worden en in de dagen na de behandeling wat beurs aanvoelen. 

Ja, dat mag. Maar draag wel altijd een goede SPF-beschermingsfactor met zowel UV-A als UV-B bescherming.

Dat verschilt per persoon en indicatie. Gemiddeld zijn twee tot drie behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Dit mag hierna jaarlijks worden herhaald.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48