Wallen

verminderen

Weg met die donkere kringen en zakjes onder je ogen

Of neem contact op:   035 – 631 49 48

Wallen

Een uitgeruste uitstraling

Donkere, ingevallen kringen of wallen kunnen maken dat u er vermoeid uitziet. Terwijl u zich eigenlijk prima voelt. Wallen kunnen verschillende oorzaken hebben. Wanneer er geen sprake is van overmatig vocht vasthouden onder de ogen, biedt een behandeling met fillers vaak uitkomst.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)
Wallen onder ogen - Patrice Visser Kliniek

Hoe ontstaan wallen?

Het ontstaan van wallen onder de ogen kan veroorzaakt worden door een ophoping van vocht en kan worden toegeschreven aan verschillende factoren zoals erfelijkheid, veroudering, slechte slaapgewoonten, stress, allergieën, vermoeidheid en overmatige consumptie van zout en cafeïne. Helaas kunnen wij, naast het geven van leefstijl adviezen, weinig doen aan vocht rond de ogen.

Met het ouder worden verslapt de huid rondom de ogen, waardoor er onder het oog een ophoping van huid kan ontstaan. Daarbij verslappen door ouderdom ook de spiertjes rond de ogen, waardoor het onderhuidse vet de kans krijgt om te zakken. Daarnaast kan er door het ouder worden volumeverlies onder de ogen optreden, wat ervoor zorgt dat er diepte onder de ogen en dat geeft dan een donkere schaduw.

Wallen verminderen met een filler

Als u last heeft van wallen of donkere kringen onder uw ogen, dan kunnen we bekijken wat de oorzaak is. Is er sprake van een dunnere huid, van volumeverlies in uw traangootjes, houdt u vocht vast in uw wallen of is er sprake van juist meer uitpuilende vetkussentjes? In sommige gevallen geeft een fillerbehandeling een mooi resultaat, waardoor u er weer uitgerust uitziet. Een aanvullende behandeling van het volume op de jukbeenderen kan bijdragen aan een optimaal resultaat.

De behandeling met een filler

Vóór de behandeling van de kringen kijken we eerst goed naar de vorm van uw gezicht en naar de plaatsen waar het volumeverlies het meest uitgesproken is. De behandeling zelf duurt vervolgens 15-20 minuten. We injecteren de filler met een canule, waardoor de kans op blauwe plekjes minimaal is. Na afloop masseren we het behandelde gebied.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen associëren een filler behandeling met een opgespoten, kunstmatig uiterlijk. Door de filler goed te verdelen en niet te veel filler te gebruiken, zorgen we voor een fraai resultaat met behoud van uw natuurlijke uitstraling. We behandelen u bij voorkeur in stappen, dus niet te veel in één sessie. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen. Onze kliniek gebruikt fillers op basis van Hyaluronzuur, een heldere, lichaamseigen gel. Onze kliniek werkt uitsluitend met de beste en meest veilige fillers. Deze fillers worden in Noord Europa geproduceerd en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het effect van een filler behandeling is tijdelijk.

Logo Kiyoh beoordelingen
[kiyoh-klantenvertellen-summary show_stars=yes]
Voor en na foto's

Resultaten behandeling van wallen

Het resultaat van de behandeling van wallen is vrijwel meteen zichtbaar en houdt tot 12 maanden aan. De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

Behandeling wallen Voor na | Patrice Visser Kliniek
Behandeling wallen Voor na | Patrice Visser Kliniek
behandeling jukbeenderen voor na foto

Wat kost een behandeling van de traangootjes?

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een behandeling van de wallen bepalen, zoals de hoeveelheid hyaluronzuur die nodig is. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw huid en bespreken uw wensen. Vervolgens krijgt u een goede indicatie van de prijs. Als we het gebied van de jukbeenderen direct ook behandelen, dan kunnen we u  een gereduceerde tarief aanbieden.

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze behandelaar is gespecialiseerd in het behandelen van Wallen verminderen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48