Peelings

Wilt u weer een gladdere, frissere huid?

Heeft u last van een grauwe huid? Is uw huid vlekkerig en vaal? Wordt uw huid slapper? Of heeft u misschien een vette, onrustige huid? Met een peeling komt uw gezonde huid weer boven en krijgt uw gezicht een verfrissende uitstraling. Ook geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en voor het verminderen van restverschijnselen van acne. 

Boek nu online een vrijblijvende intake

Peelings
Behandelingen

Welke peelings verzorgt Patrice Visser Kliniek?

De keuze van de beste peeling voor uw huid hangt samen met het huidtype en het doel dat u wilt gaan behalen. Onze huidtherapeut kan u goed adviseren.

Chemische Peelings

Heeft u last van een doffe huid? Pigmentvlekken? Huidveroudering? Fijne lijntjes of rimpels? Grove poriën? Acne? Huidverslapping? Stuk voor stuk goede redenen om een chemische peeling te ondergaan! Een chemische peeling zorgt voor een egalere, stralendere huidteint.
Bekijk aanbod

Organische peelings

In de zomer aan een mooie huid blijven werken? Liever geen downtime? De huid even een flinke boost geven? Dat kan met onze organische peelings
Bekijk aanbod

Veel gestelde vragen over peelings

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Een chemische peeling is een behandeling waarbij er een zure gel of vloeistof op uw huid wordt aangebracht. Als gevolg hiervan gaat uw huid vervellen, waardoor u een frisse en egalere huid krijgt. Ook wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor uw huid steviger wordt.

Wij bieden zowel chemische als organische peelings. Tijdens het consult kijkt de huidtherapeut welke peeling het beste bij uw situatie past.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren, afhankelijk van het type peeling.

Nee. Uw huid is door de behandeling kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd bij diepere peelings vier weken lang direct zonlicht en draag altijd een SPF-beschermingsfactor met zowel UV-A als UV-B bescherming erin.

Dat verschilt per persoon en indicatie. Tijdens uw consult krijgt u een advies op maat.

Dat verschilt per persoon. Door gezond te leven en goed voor uw huid te zorgen haalt u het maximale uit de behandeling. Het effect van bijvoorbeeld een TCA peeling, blijft gemiddeld een jaar zichtbaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peelings, zoals de Milk Peel of een organische peel, om de drie tot vier maanden toe te passen.

Dat verschilt per peeling. Hou bij een TCA-peeling rekening met zeven dagen ‘downtime’. Vooral op dag drie en dag vier na de peeling zal uw huid flink vervellen. Bij een oppervlakkige peeling kunt u direct weer aan het werk. We noemen dit ook wel een ‘lunchtime treatment’.

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Mijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48