Werkwijze

Ons team staat voor jou klaar met advies en cosmetische behandelingen. Je bent van harte welkom in onze kliniek in Laren!

Client bij Patrice Visser kliniek in de wachtkamer

We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle

Stap 1

Online afspraak maken

Overweegt u een behandeling? Of wilt u meer informatie? Maak online een afspraak. We vragen naar uw klachten en wensen en plannen op basis daarvan een vrijblijvend consult in bij de specialist die u het beste kan helpen.

Stap 2

Intakegesprek specialist

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken wij samen uw wensen. Onze specialist kan u precies uitleggen welke behandeling het meest geschikt is. U krijgt eerlijk advies over de behandeling, het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

Stap 3

De behandeling

Elke behandeling is spannend, dat begrijpen wij heel goed. Daarom doen we er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. We werken volgens de strengste veiligheidsnormen en hebben aandacht voor de kleinste details. 

Stap 4

Nazorg

Na de behandeling moet u herstellen. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan is het goed om te weten dat ij er altijd voor u zijn. De kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of zorgen.

Wil je meer informatie over hoe wij werken?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48