Marleen Mulder Huidtherapeut | Patrice Visser Kliniek

Marleen Mulder

Huidtherapeut

KP-registratie: 39106650788

Multidisciplinair samenwerken met de beste cosmetisch artsen, een gouden combi voor een mooie stralende, jonge én gezonde huid!

Als huidtherapeut weet Marleen alles over ons grootste orgaan: de huid. ‘Ik werk graag samen met cliënten aan een stralende een gezonde huid. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste en beste behandelmogelijkheden. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten en luister aandachtig naar de wensen.

Ik haal veel voldoening uit het verbeteren van huidaandoeningen zoals acne, rosacea en ongewenst pigment. Ik weet door mijn werk bij een groot cosmeceutical-bedrijf alles af van goede (én minder goede) ingrediënten in producten voor de huid!

Ook als een behandeling met injectables nog een te grote stap voor u is, bent u aan het juiste adres bij Marleen. Zij biedt allerlei non-invasieve behandelingen aan, die de aanmaak van collageen in uw eigen huid stimuleren.

Marleen Mulder (1989) studeerde af aan de Hogeschool Utrecht waar ze de opleiding Huidtherapie volgde en succesvol afrondde met een GPA van 4.

Huidtherapeut Marleen is gespecialiseerd in (medische) microneedling, peelings en Energy Based Device behandelingen.

KP-registratie: 39106650788

Benieuwd wat cliënten van ons vinden?

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48