Overhangende oogleden

Ooglidcorrectie

Wil jij af van die vermoeide blik?

Heeft u zware en hangende oogleden? Kunt u steeds moeilijker uw ogen ‘openen’? Om toch je ogen goed te openen trek je vaak je wenkbrauwen op.  een vermoeide blik. Dit zorgt voor klachten van  vermoeidheid, slecht zicht en hoofdpijn.  Wellicht is dan een bovenooglid correctie de oplossing voor u.

zakkende wenkbrauwen indicatie behandeling

Huidoverschot op de bovenoogleden

Wanneer er sprake is van huidoverschot op de bovenoogleden, spreken wij van overhangende oogleden. Overhangende oogleden kunnen klachten veroorzaken als hoofdpijn, een drukkend gevoel op de ogen en het continu optrekken van de bovenoogleden om de ogen zoveel mogelijk open te houden. Naast functionele klachten, geven overhangende bovenoogleden vaak een vermoeide en ‘oudere’ uitstraling. Een wenkbrauwlift met botuline toxine kan bij beginnende klachten uitkomst bieden. Na verloop van tijd is het vaak beter om het huidoverschot op de bovenoogleden operatief te verwijderen.

Hoe ontstaan overhangende oogleden

Aanleg of veroudering kunnen overhangende oogleden veroorzaken. De vorm van de oogkassen, de stand van de wenkbrauwen en de natuurlijke vulling rond de ogen zijn erfelijk bepaald. Hierdoor heeft de één meer of sneller last van overhangende oogleden dan de ander. Veroudering zorgt voor huidverslapping en volumeverlies in het gezicht. Huidverslapping en volumeverlies rond de ogen zorgen voor een toename van huidoverschot op de bovenoogleden.

per behandeling
Behandelingsduur
Pijn (0 - 10)
Voor en na foto's

Resultaten behandeling overhangende oogleden

De Behandeling

Hoe gaat een operatieve bovenooglid correctie?

Door middel van een kleine operatie kan de overtollige huid op de bovenoogleden verwijderd worden. Het is een relatief kleine ingreep en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Een operatieve bovenooglidcorrectie  is tegenwoordig een zeer gangbare ingreep.

Natuurlijk resultaat

Veel mensen zijn bang voor een onnatuurlijk resultaat na een bovenooglid correctie. Onze specialisten streven altijd naar een naar een mooie verbetering die goed past bij uw gezicht, een natuurlijk resultaat. We luisteren naar uw wensen en zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Wat kost een overhangende ooglid correctie?

  • operatieve bovenooglid € 890,-

Welke specialist gaat u behandelen?

Deze arts is gespecialiseerd in boven ooglidcorrecties . Ons team zal er alles aan doen om u de frisse en vrolijke uitstraling te geven die u zo graag wilt.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48