Profhilo®

Unieke, natuurlijke huidverjonging zonder volume toevoeging
1 behandeling (2ml) € 300,-
2 behandelingen (2 x 2ml) € 500,-

Zou u een stevigere gladdere huid willen, maar bent u (nog) niet toe aan een botox of filler behandeling?

Of zoekt u naar een behandeling die uw huidstructuur verbetert en tevens goed aansluit op uw huidige botox of filler behandelingen? Dan is Profhilo® zeker iets voor u! Profhilo® zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Het is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

<h6>Zou u een stevigere gladdere huid willen, maar bent u (nog) niet toe aan een botox of filler behandeling?
Furrow – De leukste rimpelblog van Nederland

Hyaluronzuur to the max


Furrow, de leukste rimpelblog van Nederland, heeft een mooie video over Profhilo® opgenomen in mijn praktijk

Hyaluronzuur to the max

Profhilo®      1 behandeling (2ml) € 300,-              2 behandelingen (2 x 2ml) € 500,-

Video

Hoe gaat een profhilo behandeling?


In deze video krijg je meer informatie over de behandeling en kun je zien hoe een Profhilo behandeling in mijn praktijk in zijn werk gaat.

Hoe gaat een profhilo behandeling?

Profhilo® wordt in een serie van twee behandelingen geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er is maar een aantal injecties nodig om een gezicht (of een ander gebied) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Na afloop masseer ik het behandelde gebied. Het onderhoud bestaat uit een enkele behandeling elke vier tot zes maanden, afhankelijk van de mate van uw huidveroudering.

Prijs

1 behandeling (2ml) € 300,-
2 behandelingen (2 x 2ml) € 500,-

Verdoving:

n.v.t.

Duur behandeling:

15 minuten

Pijn (0-10):

2 – 4

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6 – 12 maanden

Patrice visser – Praktijk voor injectables

De klok een aantal jaren terug!

De huid verandert met het toenemen van de leeftijd. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade) spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner. Deze huidverslapping is niet alleen zichtbaar in het gezicht; ook in de hals, het decolleté, de armen en de benen gaat de huid meer plooien.

Profhilo® wordt gebruikt om uw huid van binnenuit te verbeteren. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

De Profhilo® behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.


Awards

Profhilo is nog niet lang op de markt, maar heeft al een reeks aan prijzen gewonnen, waaronder:


Profhilo een van de finalisten van de 2017 Aesthetics Awards

Winnaar 2016 – Aesthetics Awards Productinnovatie van het jaar

2016 Commendation – Aesthetics Awards injecteerbaar product van het jaar

2015 – Anti-Aging & Beauty Trofee

Awards

Natuurlijk resultaat


De Profhilo® behandeling is een volledig natuurlijke behandeling. Het vult uw huid niet en verandert niets aan uw gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. De Profhilo® behandeling kan gecombineerd worden met een botox of filler behandeling.

Voor & na foto


Voor en na de behandeling


Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de Profhilo® behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd. De behandeling zelf bestaat uit enkele oppervlakkige injecties. Om blauwe plekken te voorkomen, adviseer ik u om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te gebruiken.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden. Verder adviseer ik u om gedurende twee weken na de behandeling geen behandelingen bij een schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren.

Hersteltijd

Er kan wat zwelling en roodheid optreden. Na enkele dagen begint uw huid te vervellen. Afhankelijk van de diepte van de peeling duurt deze vervelling enkele dagen tot een week.

Resultaat

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Veilige behandeling

Een Profhilo® behandeling is een veilige behandeling. Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt. Tot op heden zijn er nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen en absoluut een natuurlijk resultaat.

Veilige behandeling

Prijzen

Profhilo® 1 * 2 ml €300
Profhilo® 2 * 2 ml €500
Fillers
Hyaluronzuur filler 1 ml €300
Hyaluronzuur Skinbooster 1 ml €250
Botox
Botox ‘light’ 1/2 zone €85
Eén zone €125
Twee zones €225
Drie zones €300