Profhilo®

dé natuurlijke huidverbeteringstechniek

Heeft u last huidveroudering? Is uw huid droger, minder stevig?

Dan is een behandeling met Profhilo® zeker iets voor u! Profhilo® zorgt voor gezondere, gladdere, meer stevige huid.

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af.

Profhilo® bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en wordt geïnjecteerd in de huid. Het verbetert de uitstraling, textuur en hydratatie van de huid. Daarnaast geeft het meer stevigheid en elasticiteit.

Patrice Visser

Géén filler!


Profhilo® is géén filler. Het activeert uw eigen huid.

Kwaliteit van uw huid

Profhilo® wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

Géén filler!Behandelindicaties

De Profhilo® behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Géén filler!Ultrapuur hyaluronzuur

Profhilo® bestaat uit 100% ultrapuur hyaluronzuur. Hiermee is het de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur injectable verkrijgbaar.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Géén filler!
Video

Hoe gaat een profhilo behandeling?


Profhilo® wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed in de huid, dus er is maar een aantal injecties nodig om een gezicht (of een ander gebied) optimaal te behandelen.

Hoe gaat een profhilo behandeling?

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Na afloop masseer ik het behandelde gebied. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling na 4 weken herhaald. Vervolgens bestaat het onderhoud uit een enkele behandeling elke zes maanden, afhankelijk van de mate van uw huidveroudering.

Prijs

1 behandeling (2ml) € 300,-

Verdoving:

n.v.t.

Duur behandeling:

15 minuten

Pijn (0-10):

3 – 4

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6 maanden

Patrice visser – Praktijk voor injectables

De klok een aantal jaren terug!

De huid verandert met het toenemen van de leeftijd. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade) spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner. Deze huidverslapping is niet alleen zichtbaar in het gezicht; ook in de hals, het decolleté, de armen en de benen gaat de huid meer plooien.

Profhilo® wordt gebruikt om uw huid van binnenuit te verbeteren. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

De Profhilo® behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.


Awards

Profhilo is nog niet lang op de markt, maar heeft al een reeks aan prijzen gewonnen, waaronder:


Profhilo een van de finalisten van de 2017 Aesthetics Awards

Winnaar 2016 – Aesthetics Awards Productinnovatie van het jaar

2016 Commendation – Aesthetics Awards injecteerbaar product van het jaar

2015 – Anti-Aging & Beauty Trofee

Awards

Natuurlijk resultaat


De Profhilo® behandeling is een volledig natuurlijke behandeling. Het vult uw huid niet en verandert niets aan uw gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. De Profhilo® behandeling kan gecombineerd worden met een Botuline-toxine of filler behandeling.

Voor & na foto


Voor en na de behandeling


Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de Profhilo® behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd. De behandeling zelf bestaat uit enkele oppervlakkige injecties. Om blauwe plekken te voorkomen, adviseer ik u om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te gebruiken.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden. Verder adviseer ik u om gedurende twee weken na de behandeling geen behandelingen bij een schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren.

Hersteltijd

Er kan wat zwelling optreden ter plaatse van de injecties. Ook kan er een blauw plekje ontstaan. Dit herstelt vanzelf binnen enkele dagen.

Resultaat

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Veilige behandeling

Een Profhilo® behandeling is een veilige behandeling. Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt. Tot op heden zijn er nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen en absoluut een natuurlijk resultaat.

Veilige behandeling