Kraaienpootjes € 150,-

Uw jeugdige uitstraling terug

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes of lachrimpels ontstaan door lachen of knijpen met de ogen. Deze kraaienpootjes bevinden zich naast te ogen. Niet iedereen krijgt kraaienpootjes. Het ontstaan van kraaienpootjes is grotendeels erfelijk bepaald. Mensen met lichte ogen knijpen de ogen sneller dicht in zonlicht en kunnen hierdoor eerder kraaienpootjes ontwikkelen. Kraaienpootjes kunnen behandeld worden met botox.

Kraaienpootjes
Patrice visser – Praktijk voor injectables

Waarom behandelen?


‘Wat charmant, die lachrimpeltjes!’. Natuurlijk zijn kraaienpootjes vrolijke, charmante rimpels. Maar wanneer ze te diep of te lang worden, of in rust zichtbaar blijven, kunnen deze rimpels als zeer storend worden ervaren. Kraaienpootjes kunnen u een ouder uiterlijk geven dan u wenst.

Patrice Visser – Praktijk voor injectables

De behandeling


De botox behandeling van de kraaienpootjes is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden om uw kraaienpootjes te verminderen. De ingreep duurt kort en kort na de behandeling is er nagenoeg niet meer te zien dat er behandeld is. Er worden per kant drie tot vier injecties gezet in de spieren. Na de behandeling hoeft u verder niets te doen aan nazorg.

€ 150,-

per behandeling

Verdoving:

Niet van toepassing

Duur behandeling:

15 minuten

Pijn (0-10):

4

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

3-6 maanden

Natuurlijk resultaat


Veel mensen associëren een botox behandeling met gladde, uitdrukkingloze gezichten. Ik streef altijd naar het verkrijgen van de meest natuurlijke resultaten. Door het de injecties goed te verdelen en niet teveel botox te gebruiken, werk ik toe naar een fraai resultaat mét behoud van uw expressie! Ik luister naar uw wensen en zal altijd een eerlijk advies geven. Daarbij behandel ik bij voorkeur in stappen, dus niet teveel in één sessie. ‘Less is more’ is mijn stelregel.

Voor & na foto

 

Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de botox behandeling van het kraaienpootjes, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd en worden de injectieplaatsen afgetekend. De behandeling zelf bestaat uit drie tot vier injecties per kant.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een botox behandeling niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga), een sauna bezoeken of naar een solarium gaan. U mag het behandelde gebied niet masseren. Verder is het raadzaam om de eerste uren geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Hersteltijd

Bij veruit de meeste mensen is er na de behandeling niets te zien aan de behandelde plek. Eventuele roodheid of zwelling verdwijnen doorgaans binnen 30 minuten. Heel soms kunnen er na deze behandeling blauwe plekjes optreden.

Resultaat

Na een aantal dagen bemerkt u de eerste resultaten van de botox behandeling: de spieren beginnen zich te ontspannen. Twee weken na de behandeling is het resultaat maximaal. Daarna heeft u drie tot vier maanden plezier van uw botox behandeling. Wanneer u de behandeling regelmatig herhaalt, kunt u steeds langer plezier ervaren van de botox behandeling tot gemiddeld vijf à zes maanden. Echter ieder lichaam reageert anders anders, dus de duur van het resultaat kan per persoon verschillen.

Veilige behandeling

Een botox behandeling van de wenkbrauwstand is een uiterst veilige behandeling. Botox valt onder de geneesmiddelenwet. Er is veel onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties, voordat het op de markt werd toegelaten. Botox wordt al meer dan 40 jaar (in hogere doses) in de medische wereld gebruikt, onder andere bij kinderen en volwassenen met spierspasmen. In de cosmetische branche is er al meer dan 20 jaar ervaring met de toepassingen van botox. Er zijn geen nadelige lange termijn effecten geregistreerd van Botox.

Veilige behandeling

Prijzen

Fillers
Hyaluronzuur filler 1 ml €330
Hyaluronzuur Skinbooster 1 ml €275
Profhilo 2 ml €300
Botox
Botox ‘light’ 1/2 zone €100
Eén zone €150
Twee zones €260
Drie zones €350

Botox behandelingen

Patrice Visser – Praktijk voor cosmetische behandelingen

Veel gestelde vragen


Staat je vraag er niet bij? Neem contact met mij op.

Kan botox tegen migraine of hoofdpijn helpen?

Veel mensen die lijden aan ernstige hoofdpijn of migraine laten zich tegenwoordig met succes behandelen met botox. Een paar kleine prikjes op strategische plaatsen zorgen ervoor dat je gedurende een aantal maanden veel minder last zult hebben. Botox kent nagenoeg geen bijwerkingen en wordt door het lichaam weer afgebroken. Je kunt dus met een gerust hart eens proberen of jij er ook baat bij hebt. Grote kans van wel!

Wanneer werkt Botox optimaal?

De vraag ‘wanneer werkt Botox’, is er één waarop geen eenduidig antwoord op kan worden gegeven. Dat verschilt namelijk per behandeling. Het is in elk geval niet zo dat je ’s morgens een paar prikjes Botox haalt en dan ’s avonds de show kunt stelen met je ‘nieuwe look’. Je moet een klein beetje geduld hebben, voor een prachtig resultaat. In dit artikel zullen we je aan de hand van een aantal voorbeelden een indicatie geven en het geheim van de smid onthullen.

Wanneer werkt Botox optimaal

Botox, wanneer werkt het?

Botox werkt direct nadat het is geïnjecteerd, alleen zijn de resultaten van de behandeling niet direct zichtbaar. Dat heeft even tijd nodig. Daarom moeten we cliënten die ons vragen: “wanneer gaat Botox werken”, regelmatig uitleggen dat het even duurt voordat je het effect van de behandeling goed kunt zien.

Hoe lang het precies duurt voordat je kunt zien dat de Botox inderdaad zijn werk heeft gedaan, is steeds verschillend. Na een paar dagen zie je al dat de Botox werkt en na ongeveer 14 dagen heb je het definitieve resultaat van de Botox behandeling.

Elke Botox behandeling is uniek

Net zoals alle mensen uniek zijn, zijn ook alle Botox behandelingen uniek. De tijd die de Botox nodig heeft om resultaten te boeken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de situatie voor de behandeling. Die speelt een grote rol als het om het eindresultaat gaat. Tijdens het eerste consult kan de cosmetisch arts je een goede indicatie geven.

Rimpels

Voor bijvoorbeeld een diepe fronsrimpel geldt, dat het tussen de 4 en de 14 dagen kan duren voordat je het gewenste resultaat hebt. Dat resultaat houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Datzelfde geldt voor lachrimpels en rokerslijntjes. Als je ziet dat de rimpels zich weer gaan verdiepen of terugkomen, is het tijd om de behandeling te herhalen. Voor het mooie maak je natuurlijk eerder een afspraak.

Botox tegen overmatig zweten

Botox tegen overmatig zweten

Je kunt ook een Botox behandeling tegen overmatig zweten onder de oksels laten uitvoeren. Het resultaat hiervan laat iets langer op zich wachten dan een bij een rimpelbehandeling, namelijk 3 tot 4 weken. Dat wachten wordt dan wel beloond, je hebt van deze behandeling maar liefst 6 tot 8 maanden plezier. Na deze periode kan de behandeling zonder bezwaar worden herhaald.

Goed om te weten

Rimpels zijn een soort littekens in je huid. Wanneer je al jaren last hebt van bepaalde rimpels, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes, een fronsrimpel, voorhoofdslijnen of rokerslijntjes, is het niet mogelijk om die in één keer volledig weg te krijgen. Het geheim om er volledig af te komen, zit hem in de herhaling.

Telkens als die rimpels worden behandeld met Botox, zullen ze beter wegtrekken en ook langer wegblijven. Dat komt doordat bij elke Botox behandeling de spieren die de rimpels veroorzaken, geïmmobiliseerd worden. Doordat die dan dus langere tijd geen rimpels veroorzaken, kan de huid zich herstellen.

De conclusie die je hieruit kunt trekken is dat elke volgende Botox behandeling van dezelfde rimpels een langduriger en mooier resultaat op zal leveren. Als je tevreden bent met de resultaten van een Botox behandeling in een bepaalde zone, dan adviseren wij om voor een optimaal resultaat tijdig een vervolgbehandeling in te plannen.

Heeft botox nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met botox is zeer veilig. Bijwerkingen die zijn waargenomen bestaan voornamelijk uit reacties op de injectieplaats. Dit is echter altijd van voorbijgaande aard. Zelden komt het voor dat rimpels verwijderen met botox zorgt voor werking in onbedoelde spieren rond de desbetreffende rimpel, wat bijvoorbeeld kan leiden tot tijdelijk hangen van het bovenste ooglid. Het is belangrijk dat u uw behandelend arts goed inlicht over eventuele aandoeningen die de werking van botox kunnen beïnvloeden zoals slikaandoeningen, neuromusculaire aandoeningen of bestaande longproblemen. Gebruik tijdens de zwangerschap wordt afgeraden vanwege het gebrek aan informatie hierover.

Is botox slecht voor je lichaam?

Botox is alleen giftig in zeer hoge concentraties, net zoals bijvoorbeeld bij overdosering van paracetamol. De manier waarop onze artsen het inzetten is absoluut niet gevaarlijk.

Krijg ik van botox een uitdrukkingsloos gezicht? 

Alleen wanneer er teveel botox op de verkeerde plaatsen toegediend wordt kan hier sprake van zijn. Bij mij ligt de focus op een natuurlijk effect. Onze artsen zijn uitermate voorzichtig in hun werkwijze en zullen bij twijfel liever eerst minder botox of fillers gebruiken, dan direct (te)veel.

Hoe snel werkt botox?

Botox werkt binnen 4 tot 7 dagen. Het maximale effect zal binnen 2 weken bereikt worden.

Hoe lang blijft botox werkzaam?

Botox werkt ongeveer 4 maanden na een eerste behandeling. Het effect kan langer aanhouden na meerdere behandelingen.

Heb ik botox of juist fillers nodig voor mijn rimpels?

Hoewel fillers en botox beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegt. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie met hyaluronzuur vult de rimpels als het ware op. Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk. Uw arts bekijkt de beste opties voor u.