Gift card

Patrice Visser

Patrice Visser Gift card
Het is het seizoen van cadeaukaarten! Het moment om jouw beste vriend(in), moeder, zus of wie je maar wilt, feestelijk te verwennen met hét beautycadeau: de Patrice Visser Giftcard.
 
Ongeacht de locatie van de gelukkige ontvanger, de Patrice Visser giftcard kan worden gebruikt in onze kliniek. Dit is bijzonder handig! Het is ideaal voor behandelingen zoals vollere lippen of het verminderen van rimpels. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid, omdat deze kaart kan worden gebruikt voor álle filler- en spierontspanningsbehandelingen. En als je de waarde niet in één keer gebruikt? Geen enkel probleem! Je kunt de giftcard in delen gebruiken over een periode van twee jaar.
 

Veel gestelde vragen

Heel simpel! Klik op de button en kies het bedrag dat jij wilt geven. Geef aan wie het cadeau ontvangt en van wie hij afkomstig is. Je kunt ervoor kiezen om de giftcard eerst naar jezelf te sturen (handig als je ‘m wil uitprinten!), of direct met een berichtje naar de ontvanger. Vul de juiste gegevens in, en ga door naar betalen.

Onze frontoffice kan je altijd vertellen hoeveel geld er nog op je giftcard staat. Ook kun je het in de kliniek navragen.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kunt wel de giftcard naar jezelf versturen en deze zelf uitprinten en inpakken.

Een foutje kan gebeuren. Neem contact op met onze front-office en zij zullen ervoor zorgen dat de giftcard bij de juiste persoon terecht komt.

Check eerst even je spambox. Giftcard nog niet gevonden? Neem dan contact op met onze front-office. Dan kunnen we kijken waar ‘ie gebleven is.