Soft Filler – Profhilo Plus

Video

Aliaxin Soft Filler


Merkt u dat uw huid langzaam maar zeker iets slapper wordt? En dat uw wangen meer ingevallen raken? Wilt u een vollere huid en zachtere gezichtscontouren? Maar u bent (nog) niet toe aan een uitgebreide filler behandeling? Dan is een Soft filler of ‘Profhilo Plus’ behandeling iets voor u!

Bekijk de video met Furrow over deze behandeling.

Aliaxin Soft Filler
Patrice visser – Praktijk voor injectables

Wat is een soft filler precies?


De Aliaxin Soft filler is eigenlijk een combinatie van een hyaluronzuur filler en Profhilo®. De filler component geeft een zachte, natuurlijke vulling. Tegelijkertijd geeft de Profhilo® component een stukje huidversteviging door de aanmaak van collageen en elastieke in de huid te stimuleren. Vandaar de benaming ‘Profhilo Plus’. Een ideale samenstelling, wanneer er sprake is van beginnend volumeverlies en huidverslapping in het gezicht. Vanwege het soepele karakter van de Soft filler, is het ideaal om oppervlakkig (nèt onder de huid) te gebruiken en geeft het een zeer natuurlijk resultaat.

Behandelgebieden
De Soft filler behandeling wordt vooral toegepast op de wangen en de jukbeenderen. Daarnaast kunnen de slapen en het gebied rond de mond ook behandeld worden met dit product.
Patrice Visser – Praktijk voor injectables

De behandeling


De Soft filler gel wordt met behulp van een canule naald onder de huid geïnjecteerd. Via een klein aantal openingetjes in de huid kan de gehele gezichtshelft worden behandeld. De duur van de behandeling bedraagt gemiddeld zo’n 30 minuten.

Na de behandeling kan er sprake zijn van wat roodheid en/of zwelling. Binnen enkele uren na de behandeling verdwijnen deze bijwerkingen. Er kan een blauw plekje ontstaan, maar deze kans is klein door gebruik te maken van de canule naald. De downtime van deze behandeling is minimaal. Ik adviseer u om gedurende 24 uur na de behandeling niet te sporten of gebruik te maken van een sauna of zonnebank.

Doorgaans zijn er twee Soft filler behandelingen nodig voor een optimaal effect. De tweede behandeling vindt plaats zo’n 3 tot 4 weken na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat is 4 weken na de laatste behandeling zichtbaar. Voor het onderhoud van het resultaat adviseer ik de behandeling na 8-9 maanden te herhalen.

Prijs:

€ 380,-

Verdoving:

n.v.t.

Duur behandeling:

30 minuten

Pijn (0-10):

3

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

tot 9 maanden

Natuurlijk resultaat


Geduld is een schone zaak… De contourverbetering wordt na een week of 3 zichtbaar. De huidverbetering neemt ook meerdere weken in beslag. Doordat het effect geleidelijk ontstaat, zijn de resultaten zeer natuurlijk. U zal er jonger en frisser uitzien, zonder dat het kunstmatig of ‘behandeld’ overkomt. Een Soft filler behandeling kan goed gecombineerd worden met andere injectables of huidverbeterende behandelingen. Uw arts kan u daar meer over vertellen en een advies geven over het beste behandelplan voor u.

Voor & na foto
>Soft Filler Profhilo plus - voor de behandelingSoft Filler Profhilo plus - na de behandeling
patrice visser – Praktijk voor injectables

Voor en na de behandeling


Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de Soft filler behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd. De behandeling zelf bestaat uit meerdere injecties met een canule naald. Om blauwe plekken te voorkomen, adviseer ik u om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te gebruiken.

Na de behandeling

Na de behandeling kan er sprake zijn van wat roodheid en/of zwelling. Binnen enkele uren na de behandeling verdwijnen deze bijwerkingen. Er kan een blauw plekje ontstaan, maar deze kans is klein door gebruik te maken van de canule naald. Ik adviseer u om gedurende 24 uur na de behandeling niet te sporten of gebruik te maken van een sauna of zonnebank.

Hersteltijd

U dient rekening te houden met wat zwelling en eventueel blauwe plekjes in het behandelde gebied. Dit herstelt vanzelf binnen enkele dagen. De downtime van deze behandeling is minimaal.

Resultaat

In de weken na de Soft filler behandeling ziet u het resultaat ontstaan, zo’n vier weken na de tweede behandeling is het effect van de behandeling optimaal. U heeft gemiddeld negen maanden plezier van de behandeling. Echter ieder lichaam reageert anders anders, dus de duur van het resultaat kan per persoon verschillen.

Veilige behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult wordt bekeken of de behandeling geschikt is voor u. Ik neem een algemene medische vragenlijst met u door en onderzoek uw gezicht. Samen bespreken wij het beste behandelplan voor u. U krijgt tijdens het consult adviezen ter voorbereiding op de behandeling. Tevens worden de nazorg en vervolgbehandelingen met u besproken.

Veilige behandeling

Filler behandelingen

Patrice Visser – Praktijk voor cosmetische behandelingen

Veel gestelde vragen


Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met mij op.

Wat is een filler of hyaluronzuur injectie?

Hyaluronzuur injecties, oftewel fillers, bestaan uit hyaluronzuur. Dit is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Dit zijn cellen die collageen en elastine aanmaken. Hyalaronzuur wordt afgebroken naarmate we ouder worden. Fillers met hyaluronzuur zijn veilig en kennen geen allergische reacties. De resultaten zijn niet permanent.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig. Net zoals bij Botuline-toxine is het belangrijk dat u uw behandelend arts goed inlicht over eventuele gezondheidheidsproblemen. Denk hierbij aan huidinfecties op de behandelgebieden, of systeemziekten en auto-immuunziekten die een slechte wondheling tot gevolg hebben.

Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler ziet u direct. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Houd u er dus rekening mee dat het effect een dag later minder is dan direct na de behandeling.

Hoe lang werken fillers?

Een filler is een tijdelijke oplossing voor rimpels en lost vanzelf weer op in uw lichaam. Gemiddeld blijft het ongeveer 9 tot 12 maanden zitten.

Wanneer heb ik fillers met hyaluronzuur nodig en wanneer juist Botuline-toxine?

Hoewel fillers en Botuline-toxine beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botuline toxine is een stof die de spier in een gebied stillegd. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botuline toxine werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie met hyaluronzuur vult de rimpels als het ware op. Een combinatie van Botuline-toxine en fillers is ook mogelijk. 

Doet een behandeling met fillers pijn?

Of u de behandeling met fillers pijnlijk vindt is niet van te voren te zeggen. U krijgt injecties met een dunne naald toegediend, al dan niet met een verdovende stof erin. Afhankelijk van het type filler, de plek van het prikken en uw eigen pijngrens zal het minder pijnlijk of pijnlijker zijn. Over het algemeen is de behandeling goed te doen.

Zijn filler behandelingen duur?

Een cosmetische behandeling met fillers, ofwel hyaluronzuur, is bij veel klinieken erg prijzig. Omdat deze behandeling vooral in prive-klinieken wordt aangeboden, is het vaak een hoge drempel. Ik wil dit type behandeling graag bereikbaar maken voor iedereen. Door  de prijzen van bijvoorbeeld fillers laag te houden, wil ik dit voor elkaar krijgen.