SkinPen

Collageen Inductie Therapie (CIT)

video behandeling

Hoe gaat een SkinPen behandeling in zijn werk?


<h4>Hoe gaat een SkinPen behandeling in zijn werk?</h4>
Patrice visser – Praktijk voor injectables

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime.


Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is ook als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen. De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Voor
Na
Patrice Visser – Praktijk voor injectables

Kenmerken SkinPen


Prijs:

vanaf € 150,-

Verdoving:

nvt

Duur behandeling:

45 minuten

Pijn (0-10):

5

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6 – 12 maanden

Hoe werkt medisch micro-needling?


Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Voor de behandeling

voor de behandeling bespreekt de huidtherapeut met u, uw wensen en zal zo samen met u tot een behandelplan komen. Stop 3 dagen voor de behandeling met het gebruik van retinol. Heeft u last van een actieve koortslip? Dan kan de behandeling niet plaatsvinden.

Tijdens de behandeling

Tijdens de SkinPen behandeling zal de huid gereinigd en ontsmet worden. Hierna wordt er een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Hierna stelt de huidtherapeut de diepte van de SkinPen in, de SkinPen zal aanvoelen als een vibrerende prikkeling op de huid. De huidtherapeut gaat driemaal over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Na de behandeling

Tot 24 uur na de behandeling: De huid ziet er egaal rood uit en voelt warm of prikkelend aan. Dit trekt binnen een paar uur weg. In de 24 uur na de behandeling wordt de Skinfuse LIFT HG meermaal daags aangebracht voor herstel van verloren vocht. Vanaf 24 uur na de behandeling: De volgende 24 uur mag de Skinfuse RESCUE crème naar behoefte aangebracht worden. Deze crème helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen. Hoe de huid er in de weken na de SkinPen behandeling uitziet, en hoeveel behandelingen er nodig zijn verschild per indicatie. Huidtherapeut Marleen kan u hier meer over vertellen.

Prijzen


Eén losse SkinPen behandeling € 195,-
SkinPen in een kuur van 3 € 175,- p.b.
SkinPen in een kuur van 6 € 150,- p.b.
Extra gebied, bijvoorbeeld de hals € 50,- p.b.
Litteken behandeling € 150,- p.b.
Header

Indicaties


De SkinPen collageen inductie therapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Zwangerschapsmasker (melasma)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae/ striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid