Profhilo® Body

Dé natuurlijke huidverbetering voor uw lichaam

Stoort u zich aan de slappere huid op uw buik of bovenarmen? Is de huid rond uw knieën of billen een bron van ergernis? Dan kan de Profhilo® Body behandeling uitkomst bieden!


Bekijk de video
<h2>Profhilo® Body<p><h6><b>Dé natuurlijke huidverbetering voor uw lichaam </b></h6>
Patrice Visser – Praktijk voor huidverbetering

Waarom Profhilo® Body?


Huidverslapping

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade, gewichtsveranderingen) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af. Dit gebeurt niet alleen in het gezicht, maar zeker ook op het lichaam. Huidverslapping is vaak zichtbaar op de buik, bovenarmen, billen en rond de knieën. Tot grote ergernis van velen.

Waarom Profhilo® Body?Collageen en elastine

Profhilo® Body bestaat uit een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het wordt door middel van 10 prikjes geïnjecteerd in de huid. Profhilo® Body wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van Profhilo® Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

Waarom Profhilo® Body?
Video

De Profhilo body behandeling


ontdek hoe de behandeling in zijn werk gaat

De Profhilo body  behandeling

€599,-

per Profhilo® Body Kit

Verdoving:

Niet van toepassing

Duur behandeling:

15 minuten

Pijn (0-10):

3 – 4

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6 maanden

de behandeling

Profhilo® Body behandeling


De Profhilo® Body behandeling is een compleet behandelprotocol voor de verslapte huid op het lichaam. Het wordt geleverd in de Profhilo® Body Kit en bestaat uit 2 Profhilo® Body behandelingen in de kliniek met een tussenpoos van 4 weken. In de tussenliggende periode ondersteunt u het proces van huidversteviging thuis door dagelijks Profhilo® Figura Body Cream aan te brengen.

patrice visser – Praktijk voor injectables

Voor en na de behandeling


Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de Profhilo® Body behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd. De behandeling zelf bestaat uit enkele oppervlakkige injecties. Om blauwe plekken te voorkomen, adviseer ik u om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te gebruiken.

Na de behandeling

Direct na de behandeling wordt de Profhilo® Figura Body Patch aangebracht op het behandelde gebied. Na 2-3 uur kunt u de patch verwijderen. Vervolgens masseert u het behandelgebied dagelijks licht in met de Profhilo® Figura Body Cream. Na 4 weken wordt de Profhilo® Body behandeling weer herhaalt.

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden.

Hersteltijd

Er kan wat zwelling optreden ter plaatse van de injecties. Ook kan er een blauw plekje ontstaan. Dit herstelt vanzelf binnen enkele dagen.

Resultaat

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet direct resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 2-4 weken na de tweede behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om na 6 maanden een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Veilige behandeling

Een Profhilo® Body behandeling is een veilige behandeling. Dokter Patrice Visser werkt al vele jaren met Profhilo® en is een echte expert te noemen. Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt. Tot op heden zijn er nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een ultrapure vorm van hyaluronzuur betreft. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen en absoluut een natuurlijk resultaat.

Veilige behandeling