patrice visser

Over mijzelf


“Het is mijn missie om het verouderingsproces van de huid te beperken. Met het behoud van uw schoonheid op een natuurgetrouwe manier.”


Ik kijk naar mijn patiënt in een totaalbeeld van persoonlijkheid, uitstraling en leefstijl. Als dit in kaart is gebracht, bekijk ik samen met mijn patiënt hoe we dit zo positief mogelijk kunnen beïnvloeden. Het resultaat moet fris en natuurlijk zijn; het doel is om de huid zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden. Ik geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van de eigen gezichtsuitdrukking. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.

Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen: een schilderij moet niet veranderen, maar in de juiste conditie blijven. Hetzelfde geldt ook voor uw huid. Mijn doel is om uw huid te herstellen en het onderhuids volume dat verloren is gegaan, bijvoorbeeld bij de lippen of de jukbeenderen, aan te vullen. Zodat u uw jeugdige uitstraling weer terugkrijgt en blijft behouden.

Interview met Furrow

Wat heb ik zelf laten doen? Profhilo? Fillers? En doet het pijn als je bij jezelf botuline toxine injecteert? 25 vragen aan mijzelf?

Over dokter Patrice Visser

Over dokter Patrice Visser

Praktijk voor huidverbetering

Mijn praktijk, opgericht in 2015, is een moderne cosmetische praktijk aan huis in Laren.  Ik bied injectables behandelingen aan zoals filler en Botuline-toxine behandelingen. Daarnaast bent u bij mij aan het juiste adres voor huidverjongende behandelingen, zoals Profhilo® en skinbooster behandelingen en chemische peelings.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de nieuwste technieken zonder het uitvoeren van chirurgische ingrepen. Ik heb geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam. Daarna ben ik o.a. langere tijd werkzaam geweest binnen de chirurgie in het Spaarne Ziekenhuis Haarlem en het UMC St. Radboud Nijmegen.

Ik ben cosmetisch arts KNMG. Dit houdt in dat ik opgeleid ben tot cosmetisch arts door de NVCG. Mijn praktijk voldoet aan de visitatie-eisen van de NVCG en ik ben opgenomen in het profielregister KNMG als cosmetisch arts KNMG.

BIG-registratienummer: 39059737001
Ik ben gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)