Microneedling

Een frisse, stralende huid met minimale downtime – ook in de zomer!

I’M Microneedling

De I’M Pen – Speed Wave Technology is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de I’M pen is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verbeteren zónder de bovenste huidlaag te beschadigingen. Hierdoor herstelt de huid sneller en is de behandeling comfortabeler vergeleken met bijvoorbeeld een dermaroller.

I'M Microneedling

Indicaties I’M pen

Energistically transform pandemic manufactured products whereas premier solutions. Compellingly streamline an expanded array of web-readiness rather.


Fijne lijntjes en rimpeltjes

Huidveroudering

Pigmentvlekjes

Acnelittekens

Grove poriën

Dove teint

Voor gezicht, hals, decolleté

Indicaties I’M pen
Patrice Visser – Praktijk voor injectables

Actieve ingrediënten


Tijdens de behandeling worden serums met verschillende actieve ingrediënten aangebracht op uw huid. Door de I’M pen vervolgens roterend over de huid te bewegen, worden de actieve ingrediënten diep de huid ‘ingesluisd’. De huidtherapeut bekijkt samen met u welke serum het meest geschikt zijn voor uw huidtype. Voor een nog groter effect, kan de behandeling ook gecombineerd worden met een peeling.

Prijs:

v.a. € 175,-

Verdoving:

n.v.t.

Duur behandeling:

1 tot 1.5 uur

Pijn (0-10):

2 – 3

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

afhankelijk van het aaantal behandelingen

Peelings

Om een maximale huidverbetering te krijgen, wordt de microneedling behandeling gecombineerd met een peeling. Deze combinatiebehandelingen kunnen ook in de zomer worden uitgevoerd. Er zijn verschillende peelings beschikbaar voor verschillende behandelindicaties:


Pink Peel – De huidverstevigende behandeling voor de zomer.

Vitamine C Glow Peel – 70% vitamine C geeft een prachtige glow

Pumpkin Peel – Next level Glow Facial voor de gevoelige huid.

Mela Lightening Peel – Actief tegen pigmentaties, ook in de zomer!

Peelings

De behandeling


Tijdens de behandeling ervaart u een licht ‘prikkelend’ gevoel. De I’M pen kan ingesteld worden op verschillende behandeldieptes, afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. De chirurgische 36-puntsnaald levert miljoenen microperforaties per seconde, waardoor uw huid snel en effectief behandeld wordt. Direct na de behandeling is uw huid wat rood en warm. Binnen enkele dagen is uw huid volledig hersteld. Afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen, kan de behandeling meerdere keren herhaald worden.

Na de behandeling

Direct na de behandeling is uw huid wat rood en warm. Soms kan er een lichte vervelling ontstaan. Binnen enkele dagen is uw huid volledig hersteld. Afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen, kan de behandeling meerdere keren herhaald worden. Na de I’M pen behandeling dient u uw huid uiteraard goed te beschermen tegen de zon. Scrubben, peelings, zonnebank en sauna worden afgeraden in de eerste 4 weken volgend op de behandeling. Gebruik van make-up en het nuttigen van alcohol wordt tot 24 uur na de behandeling afgeraden. De huidtherapeut zal de nazorg en eventuele vervolgbehandelingen zorgvuldig met u bespreken.

Na de behandeling

Veilige behandeling

Een I’M pen microneedling behandeling is een veilige behandeling. Wij werk met A-merk apparatuur en producten. Deze producten zijn al jaren op de markt en zijn uitvoerig getest. Er is een intensieve samenwerking tussen cosmetisch arts en huidtherapeut om zo de veiligheid en kwaliteit van de behandelingen te optimaliseren. Onze huidtherapeut adviseert u over de beste behandeling voor uw huid, waarbij maximale veiligheid en een optimaal resultaat de hoogste prioriteit hebben.

Veilige behandeling

Prijzen Microneedling

Behandeling gezicht of hals (zonder peeling) €175
Behandeling gezicht en hals (zonder peeling) €299
Behandeling gezicht of hals incl peeling €195
Behandeling gezicht en hals incl. peeling €349

Filler behandelingen

Patrice Visser – Praktijk voor cosmetische behandelingen

Veel gestelde vragen


Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met mij op.

Wat is een filler of hyaluronzuur injectie?

Hyaluronzuur injecties, oftewel fillers, bestaan uit hyaluronzuur. Dit is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Dit zijn cellen die collageen en elastine aanmaken. Hyalaronzuur wordt afgebroken naarmate we ouder worden. Fillers met hyaluronzuur zijn veilig en kennen geen allergische reacties. De resultaten zijn niet permanent.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig. Net zoals bij Botuline-toxine is het belangrijk dat u uw behandelend arts goed inlicht over eventuele gezondheidheidsproblemen. Denk hierbij aan huidinfecties op de behandelgebieden, of systeemziekten en auto-immuunziekten die een slechte wondheling tot gevolg hebben.

Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler ziet u direct. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Houd u er dus rekening mee dat het effect een dag later minder is dan direct na de behandeling.

Hoe lang werken fillers?

Een filler is een tijdelijke oplossing voor rimpels en lost vanzelf weer op in uw lichaam. Gemiddeld blijft het ongeveer 9 tot 12 maanden zitten.

Wanneer heb ik fillers met hyaluronzuur nodig en wanneer juist Botuline-toxine?

Hoewel fillers en Botuline-toxine beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botuline toxine is een stof die de spier in een gebied stillegd. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botuline toxine werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie met hyaluronzuur vult de rimpels als het ware op. Een combinatie van Botuline-toxine en fillers is ook mogelijk. 

Doet een behandeling met fillers pijn?

Of u de behandeling met fillers pijnlijk vindt is niet van te voren te zeggen. U krijgt injecties met een dunne naald toegediend, al dan niet met een verdovende stof erin. Afhankelijk van het type filler, de plek van het prikken en uw eigen pijngrens zal het minder pijnlijk of pijnlijker zijn. Over het algemeen is de behandeling goed te doen.

Zijn filler behandelingen duur?

Een cosmetische behandeling met fillers, ofwel hyaluronzuur, is bij veel klinieken erg prijzig. Omdat deze behandeling vooral in prive-klinieken wordt aangeboden, is het vaak een hoge drempel. Ik wil dit type behandeling graag bereikbaar maken voor iedereen. Door  de prijzen van bijvoorbeeld fillers laag te houden, wil ik dit voor elkaar krijgen.