Lipvolume

Behandeling € 330,-

Lippen opvullen

Een mooie mond geeft een sensuele, jeugdige uitstraling en kan de blikvanger in uw gezicht zijn. Het opvullen van de lippen kan op een natuurlijke, subtiele manier gedaan worden. Zonder dat uw gezicht uit balans raakt.

Lippen opvullen
Patrice visser – Praktijk voor injectables

Waarom behandelen?


Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen. En jammergenoeg worden de lippen ook smaller met het toenemen van de leeftijd. Een behandeling van het lip volume biedt gelukkig uitkomst. Het volume kan aangepast worden, maar ook de vorm of de verhouding van de lippen. Een asymmetrie in de lippen kan ook worden aangepast. Een behandeling met lip fillers geeft uw mond een jeugdige, sensuele uitstraling. Op een natuurlijke manier en passend bij uw gezicht.

Patrice Visser – Praktijk voor injectables

De behandeling


De behandeling van uw lip volume dient u goed te plannen. Voorafgaand aan de behandeling wordt er verdoving aangebracht. De ingreep duurt niet lang, maar na de behandeling moet u rekening houden met zwelling van de lippen. Koelen na de behandeling kan soms prettig zijn.

Prijs:

€ 330,-

Verdoving:

Verdovende crème of tandartsverdoving

Duur behandeling:

30 minuten

Pijn (0-10):

6 (zonder verdoving)
2 (met verdoving)

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6-9 maanden

Natuurlijk resultaat


Veel mensen associëren een behandeling van de lippen met opgespoten, kunstmatige lippen, de duck-face. Door de filler goed te verdelen en niet teveel filler te gebruiken, werk ik toe naar een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke uitstraling. Ik luister naar uw wensen en zal altijd een eerlijk advies geven. Daarbij behandel ik bij voorkeur in stappen, dus niet teveel in één sessie. ‘Less is more’ is mijn stelregel.

Voor & na foto

 

patrice visser – Praktijk voor injectables

Voor en na de behandeling


Voor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de filler behandeling van de lippen, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd en verdoofd. Dit maakt de behandeling zo ontspannen en pijnloos mogelijk. De behandeling zelf bestaat uit meerdere injecties.

Na de behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden. Verder adviseer ik u om gedurende twee weken na de behandeling geen behandelingen bij een schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren.

Hersteltijd

U dient rekening te houden met zwelling van de lippen. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Dit herstelt binnen enkele dagen vanzelf. Na een tot twee weken is het effect optimaal.

Resultaat

Direct na de filler behandeling ziet u het resultaat, echter in verband met zwelling is dit nog niet optimaal. Nadat u herstelt bent van de ingreep, heeft u gemiddeld zes tot negen maanden plezier van de behandeling. Echter ieder lichaam reageert anders anders, dus de duur van het resultaat kan per persoon verschillen.

Veilige behandeling

Een filler behandeling is een veilige behandeling. Ik werk met A-merk hyaluronzuur fillers. Deze fillers zijn al jaren op de markt en er zijn miljoenen behandelingen wereldwijd mee uitgevoerd. Deze fillers zijn uitvoerig getest, de kans op allergische reacties of vervelende complicaties zijn bijzonder klein. Daarnaast kunnen deze fillers, indien nodig, worden opgelost met hyaluronidase, een oplosvloeistof. Een kleine oneffenheid, een asymmetrie of een te veel aan volume kan zo eenvoudig worden verholpen.

Veilige behandeling

Prijzen

Fillers
Hyaluronzuur filler 1 ml €330
Hyaluronzuur Skinbooster 1 ml €275
Profhilo 2 ml €300
Botox
Botox ‘light’ 1/2 zone €100
Eén zone €150
Twee zones €260
Drie zones €350

Filler behandelingen

Patrice Visser – Praktijk voor cosmetische behandelingen

Veel gestelde vragen


Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met mij op.

Wat is een filler of hyaluronzuur injectie?

Hyaluronzuur injecties, oftewel fillers, bestaan uit hyaluronzuur. Dit is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Dit zijn cellen die collageen en elastine aanmaken. Hyalaronzuur wordt afgebroken naarmate we ouder worden. Fillers met hyaluronzuur zijn veilig en kennen geen allergische reacties. De resultaten zijn niet permanent.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig. Net zoals bij botox is het belangrijk dat u uw behandelend arts goed inlicht over eventuele gezondheidheidsproblemen. Denk hierbij aan huidinfecties op de behandelgebieden, of systeemziekten en auto-immuunziekten die een slechte wondheling tot gevolg hebben.

Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler ziet u direct. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Houd u er dus rekening mee dat het effect een dag later minder is dan direct na de behandeling.

Hoe lang werken fillers?

Een filler is een tijdelijke oplossing voor rimpels en lost vanzelf weer op in uw lichaam. Gemiddeld blijft het ongeveer 9 tot 12 maanden zitten.

Wanneer heb ik fillers met hyaluronzuur nodig en wanneer juist botox?

Hoewel fillers en botox beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegd. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie met hyaluronzuur vult de rimpels als het ware op. Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk. 

Doet een behandeling met fillers pijn?

Of u de behandeling met fillers pijnlijk vindt is niet van te voren te zeggen. U krijgt injecties met een dunne naald toegediend, al dan niet met een verdovende stof erin. Afhankelijk van het type filler, de plek van het prikken en uw eigen pijngrens zal het minder pijnlijk of pijnlijker zijn. Over het algemeen is de behandeling goed te doen.

Zijn filler behandelingen duur?

Een cosmetische behandeling met fillers, ofwel hyaluronzuur, is bij veel klinieken erg prijzig. Omdat deze behandeling vooral in prive-klinieken wordt aangeboden, is het vaak een hoge drempel. Ik wil dit type behandeling graag bereikbaar maken voor iedereen. Door  de prijzen van bijvoorbeeld fillers laag te houden, wil ik dit voor elkaar krijgen.