Huidverbetering

Verbeter uw huidstructuur, verjong uw uitstraling

Huidverbetering

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Zonlicht, leefstijl (roken), hormonale veranderingen en uw huidtype spelen hierin een cruciale rol. Huidveroudering verloopt bij iedereen anders. Echter de wens om mooi oud te worden delen wij allemaal. Gelukkig zijn er verschillende huidverjongende behandeling voor u beschikbaar.

Huidverbetering

Huidtherapie en injectables

Waarom werken aan huidverbetering?

Een betere huidkwaliteit geeft u een jongere, frissere uitstraling. Huidverbeterende behandelingen geven een vermindering van fijne lijntjes en pigmentvlekjes en een verbetering van uw huidstructuur (poriën, acne littekens). Deze behandelingen bestrijden de tekenen van huidveroudering en zonbeschadiging. Met als effect een gladdere, egalere huid.

Waarom werken aan huidverbetering?

De behandel-mogelijkheden

Kort gezegd zijn er meerdere huidverbeterende behandelingen mogelijk op uw huid en in uw huid. Regelmatige microneedling behandelingen (met peeling), een (half-)jaarlijkse chemische peeling, ondersteund door het dagelijks gebruik van cosmeceuticals zal uw huid enorm opfrissen. Het injecteren van Profhilo® geeft een sterke stimulatie van uw eigen collageen aanmaak. Behandelingen met zachte hyaluronzuur fillers en skinboosters hydrateren uw huid weer optimaal. Een combinatie van verschillende behandelingen geeft u het allermooiste resultaat.

De behandel-mogelijkheden

Veilige behandeling

In de ervaren handen van mijzelf en de huidtheraspeut zijn de huidverbeterende behandelingen zeer veilige behandelingen. Iedere huid is anders, iedere behandeling is maatwerk.

Veilige behandeling

Prijzen


Profhilo® 2 ml €300
Viscoderm Hydrobooster 1 ml €350
Aliaxin Soft filler / Profhilo Plus 1 ml €350
Dermaceutic Peeling v.a. vanaf €95
Dermaceutic Homecare Producten zie webshop
Patrice Visser – Praktijk voor cosmetische behandelingen

Veel gestelde vragen


Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met mij op.

Hoe lang blijft het resultaat van de peeling zichtbaar?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen haal je het maximale uit de behandeling. Het effect van een TCA peeling blijft gemiddeld een jaar zichtbaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peeling om de 3-4 maanden toe te passen.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

Houd rekening met een downtime als gevolg van de vervelling die optreedt. Veelal is het niet nodig om een volledige week vrij te plannen, maar houd er rekening mee dat de reactie van de peeling waarschijnlijk wel zichtbaar is voor je omgeving. Ik raad je aan om de peeling daarom zo te plannen dat je op dag 3 en 4 na de peeling vrij bent of deze dagen vrij houdt van belangrijke afspraken.

Wanneer kan ik weer make-up dragen?
Het is toegestaan om na 24 uur make-up aan te brengen. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.
Wanneer mag ik mijn huid weer blootstellen aan de zon?
 

Probeer de zon en sauna zoveel mogelijk te vermijden tot 3 maanden na de behandeling. Kom je toch in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger.