Huidverstrakking zónder operatie!


Wilt u ook een strakkere, gelifte huid? Mooiere gezichtscontouren en een gladdere kaaklijn? Een strakkere onderkin? Maar u wilt (nog) geen operatieve facelift?
Dan is HIFU iets voor u!Huidverstrakking zónder operatie!
Patrice Visser – Praktijk voor huidverbetering

Wat is HIFU precies?


Een HIFU behandeling is een liftende behandeling van de huid. Het verstevigd uw huid op een natuurlijke manier, zónder chirurgisch ingrijpen en zónder herstelperiode.

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het gebruikt de kracht van geluidsgolven (ultrasound) om de huid te verstrakken op een niet-invasieve manier. De geluidsgolven bereiken de diepere huidlagen en de SMAS*, de weefsellaag die nèt onder de huid gelegen is. Daar geven de geluidsgolven warmte af, waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Dit zorgt voor een geleidelijk liftend en verstrakkend effect met een zeer natuurlijk resultaat.

*SMAS staat voor ‘Superficial Musculo-Aponeurotic System’. De SMAS omgeeft de diepere spierlagen in het gezicht en in de hals; deze laag wordt bij een facelift operatie aangetrokken om verstrakking te krijgen.

De voordelen


Strakkere, gelifte huid

Geen operatie

Geen hersteltijd

Geen narcose of verdoving nodig

100% bewezen veilig

Vrijblijvend consult

De voordelen

vanaf € 299,-

per behandeling

Verdoving:

Niet van toepassing

Duur behandeling:

30 – 45 minuten

Pijn (0-10):

3

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

tot 12 maanden

HIFU

Resultaten


Geduld is een schone zaak… De aanmaak van collageen en elastine neemt gemiddeld 3 maanden in beslag, daarna worden de eerste effecten van de behandeling zichtbaar. Doordat het effect geleidelijk ontstaat, zijn de resultaten zeer natuurlijk. U zal er jonger en frisser uitzien, zonder dat het kunstmatig overkomt.

Een HIFU behandeling kan goed gecombineerd worden met andere injectables of huidverbeterende behandelingen. Uw arts kan u daar meer over vertellen en een advies geven over het beste behandelplan voor u.

HIFU

De behandeling


Tijdens de behandeling kunt u een gevoelige prikkeling op de huid ervaren. De duur van de behandeling bedraagt gemiddeld zo’n 30 minuten. Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied bedekt met echogel. Vervolgens wordt de huid met een echokop behandeld. Tijdens de behandeling kunt u een gevoelige prikkeling op de huid ervaren. De duur van de behandeling bedraagt gemiddeld zo’n 30 minuten.

Na de behandeling kan er sprake zijn van wat roodheid en/of zwelling. Ook kan er een tintelende sensatie in de huid voelbaar zijn. Binnen enkele uren na de behandeling verdwijnen deze bijwerkingen, de downtime is minimaal.

Afhankelijk van de mate van huidverslapping zijn er meerdere behandelingen nodig. Doorgaans zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal effect. Het definitieve resultaat is maximaal zo’n 5 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Voor het onderhoud van het resultaat adviseer ik de behandeling jaarlijks eenmalig te herhalen.

Veilige behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult wordt bekeken of de HIFU behandeling in uw geval veilig en effectief uitgevoerd kan worden. Ik neem een algemene medische vragenlijst met u door en onderzoek de huid in de te behandelen gebieden. Samen bespreken wij het beste behandelplan voor u. U krijgt tijdens het consult adviezen ter voorbereiding op de behandeling. Tevens worden de nazorg en vervolgbehandelingen met u besproken.

Veilige behandeling

Prijzen

1x behandelzone € 299
Gehele gelaat € 599
Gelaat + hals € 699