Vet verwijderen zónder operatie!


Gaat dat laatste beetje buikvet, vet op de benen of armen óndanks gezonde voeding en regelmatig sporten maar niet weg? Dan kan een cryolipolyse behandeling uitkomst bieden!Vet verwijderen zónder operatie!
Patrice Visser – Praktijk voor huidverbetering

Wat is cryolipolyse?


Cryolipolyse is het plaatselijk verwijderen van vet door bevriezen van de vetcellen. De behandeling is gebaseerd op het principe dat vetcellen kwetsbaarder zijn voor koeling dan de omliggende weefsels. Door de vetcellen sterk te koelen, treedt er een gecontroleerde celafbraak op (apoptose). De afgebroken vetcellen worden geleidelijk afgevoerd door het lichaam, waardoor de vetlaag onder de huid geleidelijk minder dik wordt. Tijdens een cryolipolyse behandeling kan tot wel 20% van de behandelde vetcellen afgebroken worden! Na 2-4 maanden ziet u het resultaat, 1 tot 2 cm verlies. Dat scheelt al snel een hele kledingmaat! De behandeling kan na 2 maanden herhaalt worden voor een optimaal resultaat.

Verdoving:

Niet van toepassing

Duur behandeling:

45 minuten

Pijn (0-10):

2

Veiligheid:

Uiterst veilig

Duurzaamheid:

6-12 maanden

De voordelen van cryolipolyse


Vetcellen verdwijnen voorgoed

Geen operatie

Geen hersteltijd

Geen narcose of verdoving nodig

100% bewezen veilig

Vrijblijvend consult

De voordelen van cryolipolyse
cryo-behandelgebieden

Resultaten

Stappenplan

anim1
anim2
anim-uitleg1

Cryolipolyse behandelt de hardnekkige vetcellen onder de huid. Orgaanvet kan niet behandeld worden met deze methode. Tijdens een vrijblijvende intake bekijkt onze cosmetisch arts of de cryolipolyse behandeling geschikt is voor u.

anim-uitleg2

De huid wordt door middel van een sterk vacuüm in de applicator gezogen, waarna de gecontroleerde koeling van de vetcellen begint. Het koelen (cryolipolyse) duurt gemiddeld 40 minuten.

anim-uitleg3

Na de cryolipolyse behandeling breken de gekoelde vetcellen langzaam af (apoptose). Het lichaam verwijdert afgebroken vetcellen gedurende de komende weken tot maanden op geheel natuurlijke wijze.

anim-uitleg4

De vetcellen zijn afgevoerd. Na 8 weken vindt een controle plaats en kan de vervolgbehandeling uitgevoerd worden.

Veilige behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult wordt beoordeeld of de cryolipolyse behandeling in uw geval veilig uitgevoerd kan worden. Wij nemen een algemene medische vragenlijst met u door en kijken naar medicatie gebruik, allergieën etc. Ook de dikte van de vetplooi in het te behandelen gebied gemeten. Aan de hand van deze meting wordt bekeken of de behandeling goed en veilig uitgevoerd kan worden. U krijgt tijdens het consult adviezen ter voorbereiding op de behandeling. Tevens worden de nazorg en een eventuele vervolgbehandeling met u besproken.

Veilige behandeling