Microneedling

I’M Pen

Voor een frisse stralende huid

Een opknapbeurt voor uw huid

Microneedling I'M pen - Patrice Visser Kliniek

Een behandeling met de I’M pen is een zeer effectieve manier om uw huid in gezicht, hals, of decolleté huid in de diepte te vernieuwen en verbeteren zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. We brengen een op maat gemaakte cocktail actieve ingrediënten in uw huid. Dit zet uw huid aan zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Uw huid zal vervolgens op natuurlijke manier flink verbeteren.

Indicaties

Wat is Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij zeer kleine steriele naaldjes vaak en snel in uw huid prikken. Daardoor wordt uw huid aangezet om zelf collageen en elastine aan te maken. 
We werken met de I’M Pen – Speed Wave Technology, de nieuwste techniek op het gebied van Microneedling. De chirurgische 36-puntsnaald levert miljoenen microperforaties per seconde, waardoor uw huid snel en effectief behandeld wordt. We werken ook met een SkinPen. Dit is echt een medisch microneedling apparaat. de I’M pen gaat minder diep en kan daardoor gecombineerd worden met peelings, en actieve ingrediënten. Bij de SkinPen doen wij dat juist niet.

v.a. € 175,-

per behandeling

Verdoving

Niet van toepassing

45 minuten

Behandelingsduur

3 - 4

Pijn (0 - 10)

Microneedling werkt met actieve ingrediënten

Tijdens de behandeling brengen we serums met verschillende actieve ingrediënten aan op uw huid. Door de I’M pen vervolgens roterend over de huid te bewegen, worden de actieve ingrediënten diep uw huid ‘ingesluisd’. We bekijken samen met u welke serums het meest geschikt zijn voor uw huidtype. Voor een nog groter effect, kunnen we de behandeling ook combineren met een peeling.

In combinatie met een peeling

Om een maximale huidverbetering te krijgen, combineren we de Microneedling-behandeling meestal met een peeling. Deze combinatiebehandelingen kunnen ook in de zomer worden uitgevoerd. Er zijn verschillende peelings beschikbaar voor verschillende behandelindicaties:

De Mela Lightning Peel is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. De peeling bevat 3 types hoog gedoseerde vitamine C en tranexaminezuur. Door het tranexaminezuur wordt de melanine synthese geblokkeerd, hierdoor neemt de productie van tyrosinase af. Tyrosinase is verantwoordelijk voor de aanmaak van pigment in de huid. 

De Mela Lightning Peel zorgt voor vermindering van bestaand pigment, het remt de aanmaak van nieuw pigment en de behandeling zorgt voor celvernieuwing in de huid. Het resultaat: een egalere huidteint, een gehydrateerde huid met een mooie glow!

Deze behandeling wordt gecombineerd met Speed Wave Therapy (microneedling) om zo de werkende ingrediënten nog dieper de huid te krijgen voor een optimaal resultaat.

Prijs €175

Een verstevigende behandeling voor de huid. Het verlies van oestrogeen wordt door de Pink Peel gecompenseerd. Fijne lijntjes, een doffe huid en droogte door de zon worden resultaat gericht aangepakt. 

De Pink Peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU-ingrediënt en bevorderd de collageen en elastine productie. Zeer doeltreffend in combinatie met microneedling.

Prijs vanaf €150

De next level glow facial voor een droge en gevoelige huid. De Pumpkin Peel bevat vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, een hoge concentratie vitamine C, vitamine E en mineralen. Deze unieke combinatie van actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de huidteint egaler wordt, de talgproductie gereguleerd wordt en de celdeling in de huid gestimuleerd wordt.  Na de behandeling heeft uw huid een mooie glow. 

Deze behandeling kan gecombineerd worden met microneedling om de actieve ingrediënten nog dieper de huid in te kunnen sluizen.

Prijs vanaf €150

GLOW FACIAL PEEL

Deze populaire Glow Facial Peel met 70% vitamine C is de ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Deze peeling zorgt voor de aanmaak van collageen en elastinevezels in de huid. Fijne lijntjes en poriën worden minder zichtbaar. Deze behandeling laat de huid stralen! 

De Glow Facial Peel  kan gecombineerd worden met microneedling om de actieve ingrediënten nog dieper de huid in te kunnen sluizen.

Prijs vanaf €150

Milde peelings van Renophase kunnen ingezet worden om een gevoelige huid te behandelen en te versterken. Denk bijvoorbeeld aan een huid die snel rood wordt, last heeft van ontstekingen of zeer droog is.  

De huidtherapeut kan met verschillende milde peelings van Renophase de huidbarrière versterken en zo huidklachten zoals rosacea of eczeem verminderen. Boek een vrijblijvend en kosteloos consult bij de huidtherapeut en kom erachter wat zij kan betekenen voor jouw huid.

Prijs vanaf €150

Voor en na foto's Microneedling behandeling

Resultaten

Het resultaat van de Microneedling behandeling wordt in de loop van de weken na de behandeling zichtbaar en houdt tot 12 maanden aan. De behandelend specialist zal duidelijk aangeven welk resultaat zij beoogt te bereiken. Dit resultaat kan per persoon verschillen.

ACNE littekens
skinpen acne
skinpen fijne lijntjes

Behandeltraject

Microneedling behandeling

Wat kost een behandeling?

De prijs van een microneedling-behandeling wordt bepaald door de grootte van het te behandelen gebied en de eventuele toevoeging van een chemische peeling. U vindt de tarieven in de prijslijst. We informeren u vooraf over de kosten voor de behandeling.

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Tijdens de I’M Pen behandeling worden actieve ingrediënten de huid ingesluisd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hyaluronzuur, tranexaminezuur of vitamine C. Een SkinPen behandeling, het medische Microneedling, zorgt ervoor dat de huid in de diepere lagen gestimuleerd wordt om collageen en elastine aan te maken. Dit gebeurt meestal dieper in de huid.

Ja, de Microneedling behandeling (inclusief peeling) mag 365 dagen per jaar uitgevoerd worden. Draag wel altijd een goede zonnecrème met voldoende bescherming. Wij kunnen u hierover meer vertellen.

Nee, de huid is door de behandeling iets kwetsbaarder voor zonlicht. Vermijd tenminste een week lang direct zonlicht en draag altijd een SPF met UV-A en UV-B bescherming erin. 

Ja, de Microneedling behandeling is geschikt voor alle huidtypes. De huidtherapeut past de toevoeging van actieve ingrediënten en peelings aan uw huidtype aan.

De behandeling zal tussen de 30 en 60 minuten duren. 

Dat verschilt per persoon en indicatie. In een vrijblijvend consult kunnen we u advies op maat geven. 

Dat kan de dag na de Microneedling behandeling, de huid is dan niet meer rood. Mocht uw huid na 24 uur, toch nog een klein beetje rood zijn, dan zou u dit mogen camoufleren met make-up. 

Dit mag 24 uur na de behandeling. Wij raden u aan om make-up op minerale- of waterbasis te gebruiken. Vermijd producten met een hoog percentage parfum, geurstoffen, flower extracten en alcohol denat.

Welke specialist gaat u behandelen?

Bij Patrice Visser Kliniek wordt u behandeld door hbo-opgeleide en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) geregistreerde huidtherapeuten.

Wilt u meer informatie over deze behandeling?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op via 035 – 631 49 48